Utrpěl jsi chlapče újmu
a to újmu psychickou
podobá se trochu průjmu
s tou rychlostí magickou
léta jste si v klidu žili
táta máma s rodinou
vztek Vám náhle plní žíly
roste s každou hodinou
28 roků v prachu
všechno bylo falešné
děti cizí, rod je v krachu
žalobou to pořešme...
Náhle se zas úsměv vrací
všude svítí lampiony
přišel spolu s informací
že dostanou miliony
rodiče se objímají
prachy hojí všechny rány
děti koukaj, že teď mají
tátu s tátou a dvě mámy.
Petře jsi borec!
Rutinni DNA testy otcovstvi a materstvi nez je udaj o rodicich zapsan do rodneho listu ditete... snadne reseni.
Kdyz tady ve velkem delame PCR testy na Covid (u nekterych lidi nekolikrat do mesice) a spolecnost si to muze dovolit, nevidim duvod proc bychom diteti a jeho rodicum JEDNOU za zivot nemohli udelat podobny test.
Tahle pochybna otcovstvi (casteji) a materstvi totiz vetsinou vyplavou kdyz ma dite zdravotni problem, napriklad dostane dominantni genetickou chorobu, kterou nema ani jeden "rodic". Nejen, ze to pak muze ohrozit zivot, ale jeste to tomu cloveku prida dalsi stres uz v tak tezkem obdobi.
To by bylo rozvrácených rodin 😄
Vysoudili peníze "za psychickou újmu" , vždyť žádnou újmu neměli a ani o tom nevěděli. Žili spokojeně až do momentu, kdy potřebovali transplantaci. V dospělém věku to pro ně byla překvapující zpráva, ale ne těžká psychická újma. Pokud by u nás udělali genetické testy celé populaci, tak by se asi nestačili divit, kolik otců nemá s dětmi nic společného. Je hodně žen, které mají více partnerů (nebo náhodných diskotékových známostí) a když zjistí, že je těhotná, tak se rozhodne, který "otec" je ten nejvhodnější.
Každý z tohoto chce jen a jen vytlouct peníze, vždyť i ti naši, Je to sice strašná věc, ale kdyby se to nedozvěděli žili by normálně dál. Mě jako dítěti by nejvíc vadilo, kdybych byla u chudých a moji biologičtí rodiče byli bohatí, tak to by mě naštvalo taky 🙂
Nechápu jak k takovým záměnám může dojit, u porodu je vždy několik lidí, lekař , sestry , na miminko čeká další sestra , dětský pediatr , ptaji se maminky , kontroluji jestli je všechno tak jak má být, vše se jistí náramkem matky a dítěte , psani jména na nožíčku ditěte , prostě to nechápu, mám 3 děti , podoba je vždycky nějaka s matkou .
Takových dětí asi je. Pamatuji si,že mě matka vypravovala,že když se mnou byla matka v porodnici přiběhla sestra a celá vyděšená pravila - Maminky poznáte si svoje děti ?
No vidíš Evi, třeba jsi mohla být Franta ...
Udělal jsem si testy DNA a moje malá láska je moje, klid do konce života...
Tohle je hrozné, navrhuji očíslovat matku a napsat jméno a totéž pak , ihned po umytí i novorozenci, tonje takový problém pro sestru?
Ale to se dělá, náramek na ruce mamince i miminku , ještě se dítě podepíše na tělo ale třeba to někde nedělají . P ak docházi k takovému chaosu .
Takové případy se stali i u nás. Kdoví kolik dětí na světě už takto prohodili......
Pro je dobre jako to c být při porodu... Člověk to dítě rozezná na první dobrou 🙂
Nějak mi tam chybí nfirmace, zda mu biologická matka pomůže s transplantací !!!
Když píše že doufá teď už se uzdraví,tak asi ano.
Po narození jsem měla 4,3 kg. Dnes celkem běžné, ale tenkrát v 85. roce výjimka. Prý mě určitě nevymněnili 😁
Moje děti měly 4.3kg ,obě,v roce70 a75 ,takže taková výjimka to zase nebyla .Nebyly děti s tou váhou jediné,byly i další.