No nedivím se USA, ale divím se EU že nepochopilo, že jde hlavně o Evropu. Západ Evropy podlehne islámu a východ dobijí Rusové ! Smutní to vyhlídka neschopnosti Evropských politiků.
"My, Severoafričané a černoši, jsme ti, kdo drží moc." Není týden, kdy by z Francie nepřicházely zprávy o tlaku, kterému čelí původní obyvatelstvo ze strany islamistů. Poté, co se obyvatel městečka Magny-les-Hameaux dotazoval na radnici ohledně neprůhledné stavby mešity v rezidenční čtvrti, byl nejprve obviněn z rasismu a islamofobie a následně se objevily výhrůžky smrtí. Nakonec i s rodinou raději z města utekl, informoval teto týden deník Le Figaro.
Bohužel se to přímo nabízí...
Může, ale nemusí ! Zase novinářské strašení.
Vážně? Druhým rokem se motají na kousku Ukrajiny a teď se rovnou vrhnou na zbytek Evropy. Páni, co tak osvobodit Aljašku, původní území carského Ruska. To nemájí páni redktóři v plánu, nebo se to tají.
Jestli tím napadením Evropy myslí napadení pobaltských zemí a teoreticky Moldavska, rozhodně to není vyloučeno, jen bych to očekával později. Že by v tuto chvíli měl Rus na něco víc se mi nezdá, ale kdo ví. Nakonec budeme rádi, že na jihu odolává tlaku Ukrajina a na severu Polsko. Možná trochu blbý je, že přes Maďara a Slováka to půjde bez odporu, ještě se bude mával vlaječkami se srpem a kladivem....
Tak to není třeba naše hloupý mainstreamový media, budou určitě psát, jak RF je na hraně bankrotu, Putin 5x umřel a další nejlepší zpráva bude, že UA vyhrává a táhnou na Moskvu, kdo může těmhle žvástům z bildu věřit, jedině průměrný volič pětidemolice, nebo sama královna hlouposti Pekarka. 😄
Česká republika s tím nemá žádný problém,protože má silnou,dobře vyzbrojenou armádu a spoustu lidí kteří jsou schopni okamžitě své vlasti pomoci nástupem na vojnu...
Přijdu taky, přivezou mne na křesle půjčeném od cukráře po dědovi.
to jakoby napsal blesk. takový nesmysl. najednou nejsou vyzbrojeni. vojenský komprex potřebuje vydělávat. hlavně že máme na soláry a jiné blbosti.
To neschopné Rusko, které si neumí poradit ani s východní Ukrajinou? Nestrašte nás!
Co to je za slovo možná. Píšete zde poplašné zprávy a za to je trest.
Já slyšel, že Černochová už uvsžuje o napadení Russka, tsk uvidíme...
Podle ní a Nutely fiaalína a Řehky a Pepy už ve válce jsme.