Pracuji jako pokladní v supermarketu a pokud mi někdo tvrdí, že pořídí týdenní nákup pro X-člennou rodinu za 250 Kč, tak prostě lže. Věřím tomu, že se dá na týdenním nákupu ušetřit 250 Kč, to ano; jsou-li akce, je to možné. Ale za 250 korun koupíte zhruba 5 bochníků chleba. Opravdu si myslíte, že vám to vystačí pro celou rodinu na celý týden a nic víc už nebudete potřebovat? A nebo má ta částka být v eurech? To by potom bylo mnohem bližší realitě. Ale jinak je to neskutečný blábol, to se na mě nezlobte... Přeji hezký den všem.
Paní říká, že se jí občas stane, že nedá za nákup více než 250 kč týdně. Inu, mě se to taky stává, a to jsme čtyřčlenná rodina. Jeden týden nechám v obchodech 5-6 tisíc a další týden kupuji opravdu jenom to pečivo.
Jsem důchodkyně, kupuji pouze kvalitní potraviny a jen to co, spotřebuji. Utratím měsíčně 4200 - 4600 Kč za jídlo a jsem sama. Pokud ženská tvrdí, že uživí pětičlenou rodinu za 1000Kč měsíčně, tak účelově LŽE .
lže gobles . to nám ta Hanka neřekla, že má nasušené SENO a tím se dokrmují.
Připadá mi to jak z hororu neutrácet a žebrat,co nám to tu chce namlouvat za lež,dnes na nákup je málo 1000 kč i z akcema atady někdo se snaži obhajovat neobhajitelné jedině když má zahradu a zvířata, dobytek.
Co je to proboha za nesmysl?Jak to vůbec může někdo napsat a další otisknout?Co jako jedí?Chleba a vodu?🙈🙊🙉
a sušené SENO. to mužE napsat jenom BLBKA
Koukám že celé ABDZ jste úplně mimo realitu života ...