1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pád Třetí říše vystihuje 22 dobových fotografií. Konec války vyčaroval úsměv na tvářích milionů lidí

No vidíte, dnes se Čtvrtá říše rozvíjí rychleji než jsme schopni si uvědomit! Bez jediného výstřelu a násilí jsme všichni postupně připojováni a ovládáni! Kdo to nevidí je buď slepý a nebo hlupák!

79
Jaroslav Řezáč

A vy jste paranoidní hlupák!! V Evropě je mír a klid od konce 2 světové války ale jenom lidi jak ovy by nejraději zase rozbili celou Evropu!

44
Před 3 roky

Můj děda tvrdil, že za celou dobu války v Čechách se nebál tak jak v době od května do srpna 1945. Rudá armáda a RG kradla, znásilňovala, unášela lidi, kteří se již neobjevili. Lidi si vyřizovali účty mezi sebou a nejvíc se udávalo a kradlo.Nebylo za co si koupit a rostl černý trh.

26
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 3 roky

To není pravda že se Japonsko vzdalo po shození dvou atomových pum. Japonsko nechtělo válčit po rychlé porážce Kvantumské armády Sověty v Číně, kterou pokládali za neporazitelnou.

15
Před 3 roky
Jaroslav Šerák

Stalin napadl Japonsko až po shození atomových bomb na Hirošimu a Nagasaki, protože mu došlo, že Japonci kapitulují a on chtěl chtěl mít podíl na vítězství. Taková úvaha ovšem předpokládá znalosti, které vám chybí.

18
Před 3 roky

Měli poslechnout gen.Petna jak prohlásil dejte mi volnou ruku a zaženu tu ruskou chamrat az za Ural!!! A dnes by byl pokoj a klid!!!!!

52
Před 3 roky
Rosťa Horák

Válku nepamatuji, ale proč chtěl gen.Petn hnát Rusy za Ural ???

18
Před 3 roky

Možná se mi to jen zdá, ale mám dojem, že ten sovětský voják co pomáhá vztyčit vlajku má hodinky jak na pravé, tak i na levé ruce. Takže vojáci co osvobodili Evropu, nebo zloději co byli schopni okrádat mrtvoly a jejich vůdci ještě dovolí takovou fotku zveřejnit, jako důkaz hrdinství a úspěchu?

13
Před 3 roky
Martin Soukup

má časy na obou rukách, je to známá věc. V sovětském tisku to pak retušovali.

8
Před 3 roky

Pokud by Hitler nasadil elitní tankové divize namísto do Arden na Odru, tak se Rusáci nikdy k Labi nedostali.

32
Před 3 roky
Martin Glaser

On je přesunul z Arden do Maďarska ( především 6 TA SS) kde se pokusili znovu obsadit Budapešt . Operace Jarní Probuzení. Takže ofenziva se povedla do hloubky 40km+-. Sovětská přežila byla obrovská a samozřejmě by obdobně dopadli i na Odře. Mohli by prodloužit odpor v Berlíně tak o 14 dní..

20
Před 3 roky

Já teda nevím, rusáci jsou dobytek ale Německo zabilo 6milionu Židů třeba zemřelo 145000 tisíc Čechů Pádlo ,20milionu rusů Polsko v podstatě srovnali se zemí komu tady fandíme fandite .Němci zničili Evropu víckrát a kcemu to vše bylo bez válek by Evropě to dnes vypadalo určitě líp .A hlavně koukněte na naší republiku 4bilionu dluhu kam jsme se mi po válce posunuli Dobře 40 komunismu ?30let Kapitalismu ? Takoví dluh my dnes můžeme být rádi že jsme v EU bohužel jsme si to spiskali samí i když mě to připadá že umělé, že to tak někdo chtěl aby nešlo vycouvat z EUROZÓNY

7
Před 3 roky

Pád Třetí říše znamenal sebevraždy celých rodin .................. zajímavé jsou archivní záběry obyvatel, zdravících své hrdiny, přijíždějící na tancích a transportérech se ctí do zajetí ............. jedná se o západní zónu. 😕

Před 3 roky
Dan Kroc

Dějiny píše vítěz, nikoliv ten co prohrál.. Moje třídní učitelka na základce vždycky říkala že lidi se usmívat museli.. Jinak by je čekal exemplární trest.. Osobně si myslím že to spíš byl vliv propagandy a hrdosti na svůj vlastní stát a občanství

Kdyby se podařil některý z atentátu na Hitlera, mohl být konec již dříve, bylo by zajímavé jak by se pak věci v Evropě vyvíjeli.

8
Před 3 roky
Radim Gabriel Schurowetz

Mohl se podařit i na Stalina...

3
Před 3 roky

Uz se tesim, az padne 4. rise - EU. To se taky budu smat, ale bohuzel to jeste bude par let trvat.

16
Před 3 roky
Pavel Tomsik

EU nemá s říší nic společného. Není to dokonce ani stát , je to unie jejíž předsednictví se každoročně střídá. A komu se tam nelíbí může klidně kdykoliv vystoupit.

14
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt