1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

A co třeba kniha Krvavé jahody. Jiří S Kupka. Ať je o té rudé lúze jasno.

52
Před 2 roky
Maxmiliaan Černý

Bohužel, znásilňování je průvodním jevem v každém konfliktu a na obou válčících stranach.

2

Nikdo z nás, nic takového neprožil, známe to je z vyprávění a z dokumentů. Člověk, aby vůbec přežil udělá mnoho neuvěřitelných věcí. Važme si toho, co máme, a snažme se nedopustit, aby nastala třetí světová válka, ta by byla skutečně poslední! Je mi smutno z toho, co se ve světě děje!:-(

87
Před 3 roky

Nezdá se Vám, autorko, že nazývat sexuální otrokářství prostitucí je poněkud přes čáru? Prostituce je poskytování sexuálních služeb za úplatu. Pokud se Vám možnost přistoupení na podmínku stát se otrokyní jeví jako "odměna" za zachování života, pak mi nezbývá, než Vás hluboce politovat. S takovou mírou cynismu bych já osobně žít nechtěl. Omluva všem těmto ženám by byla víc než na místě.

20
Před 3 roky
Vladimír Smolík

wikipedia:

"Prostituce (z latiny prostituere) je poskytování sexuálních služeb za úplatu nebo jakoukoli jinou protihodnotu"

Z článku:

"dostaly ženy svůj vlastní pokoj, dokonce vybavený nábytkem, a zacházelo se s nimi celkem dobře."

nicméně: na skutečnosti, že v táborech byli všichni vězni vlastně otroky a moc na výběr neměli, to nic nemění.

4
Před 3 roky

Německo by do dneška,muselo splácet dluhy II světové války a ne zase poroučet.Ahoj

85
Přemysl Louda

Ono je ale donedávna splácelo😏

9
Před 3 roky

Na toto téma napsal velice zajímavou knihu Václav Miko.Jmenuje se Prostituce v koncentračních táborech.Rozhodně stojí za přečtení.

20
Sarka Majerova

Četla jsem .Drsné pocteni....

Před 3 roky

Svět se bude neustále nimrat v historii, která převyprávěná tisíci lidmi je tisíckrát jiná. NIkdo neví, jak on sám by se zachoval kdyby .... Neustále někoho soudíte, přehodnocujete, věříte, pak zase nevěříte, motáte se v kruhu stále dokola a dokola. Já říkám: Bůh je na nebi, ty jsi člověče na Zemi a tudíž buď tvoje slova nemnohá...

18
Před 3 roky

Když se to vezme z hlediska klientů-věznů,tak se alespoň občas mohli kvalitně umýt,což v katastrofálních hygienických poměrech v lágru byla větší odměna než nenaplněný zážitek.

20
Před 3 roky

K čemu slouží toto 10-ti minutové video,kde se střídají 4 fotografie?

17
Před 3 roky
Karel

Nejde o video, ale je to připomínka jak krutí a zparchantělí byli Němci zkovaní za Hitlera. Byli to vyhlazovací tábory, kde lidská důstojnost není, ale ukázka co dokáže člověk parchant. To němci byli..... Nikdy za to pořádně nezaplatili. Pokud si někdo myslí, že to bylo jen za druhé sv. války tak se mílí. Při zahájení první války Němci vstopili na dobitá území a zde vraždili tak jako v Rusku, celé vesnice. V té druhé sv.válce to již měli promyšlené a vypracované do jejich důslednosti.

11
Před 3 roky

Kam na ty hlouposti chodíte ?

22
Drahomir Koci

A kam na ten nedostatek empatie chodíte vy?

Něco veselého by na novinkách nebylo?

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt