Drsné západní stíhače můžou narazit u Ruských záchytných stíhačů.
Jedna z nejdrsnějších podmínek je míra korupce na Ukrajině. Když už se v lidských zdrojích nevyrovná Rusku, tak v tomhle určitě.
Máte pravdu --tato válka trvá již od roku cca 2014 a ani Minské dohody -nebyli plněny-nebyl vůbec zájem --Západ a hlavně USA chtějí tuto válku a jde o rozeštvání Slovanu mezi sebou !! A co se týče Ukrajiny -tedy východu -není to k ničemu pro západ JINAK JE TO ČERNÁ DÍRA CCA 9 KRÁT VĚTŠÍ NEŽ ČESKÁ REPUBLIKA -jinak druhá největší v Evropě cca 600 000 km2
Nějak se mi ztratila informace o přislíbených bitevnících A-10 Warthog, bojových vrtulnících Viper, dopravních Venom a Chinook. Platí to, že na Ukrajině budou, nebo to byl jenom mediální blábol?
A co Tornádo a Eurofighter?
Rafale jim nikdo nedá, Macron mluvil spíš o možnostech dodat Mirage 2000
Nechtěl by se autor radši věnovat něčemu jinému.
Mám tedy rozumět tak, že Gripeny co mame my jsou proti Rusům na hiuby❓️
Podle titulku (dále jsem raději nečetl) - takže - nezvládly!
Autor umí pojmenovat typy letadel. U toho by měl zůstat.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Pletete páté přes deváté, ze zásob AČR se poslalo cca nějakých 15 tanků T-72 verze M1, za které právě dostaneme náhradu v podobě obdobně starého Leopardu 2A4, který bude sloužit k výcviku k budoucímu pořízení novějších verzí (hovoří se o 2A7+), těch 100 o kterých mluvíte, odkupuje a dává dohromady firma z ČR a platí to Nizozemsko společně z USA.