1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Nějak mě v tom článku chybí seznam hodností - což je dost zásadní věc. Jinak článek považuji za obecné bláboly o ničem.

27
Před 3 roky
Ladislav Keller

Také jsem si představoval, že tu bude nějaký seznam hodností. Jsem z vojny už skoro čtyřicet let. Rád bych se poučil...

16
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

V této švejkovské armádě budou za chvíli dva generálové na jednoho četaře. Vojín už neexistuje.

49
Před 3 roky
Jan Šťastný

Tak hlavně, že už máme dvě brigádní generálky (a několik plukovnic).

41
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Systém nenažraných omezenců. Naši generálové mají základ 100000Kč, proto jich je tolik. Nedělají skoro nic a šmelí se zbraněmi v rozsahu miliard Kč. Všichni vojáci by měli 14 dní pracovat a 14 dní dělat výcvik - aby to nebyla kasta darmožroutů.

20
Před 3 roky

chtel sem viedet neco o novych hodnostech jak vypadaj tak sem se doviedel prd neb klasicki internet članek hodne pismen žadny obsah ve viete a pismenach kdyby tam ten jakože pisatel napsal tabulku hodnosti a foto každ z nich zdelil by rychlejc vyc informaci a le on zdržuje čas a informace žadny no internet psničko o ničem

9
Před 3 roky

vrátit zpět povinou službu,aspon budou vojaci na pomahání v nemocnících,při sklizních,záplavách a podpobných věcech ,důležitých ,a né bojovat za zajmy USA všude po světě..a když se rusko oprávněně brání ,ALE NA SVÝM území tak to někomu vadí,to mi rozum nebere...

6
Před 3 roky

zrušit nižši hodnosti ponechat a řitolezce s nato a eu vyřadit bez nahrady at si je plati nato a nyckove jinak system nefunkčni chod předraženy plukovnici zkorumpovani

25
Před 3 roky

Marně v tom článku hledám ten systém. Od nejnižší hodnosti po nejvyšší. Místo těch nic neříkajících plků okolo.

51
Před 3 roky

No nevím, za chvíli bude mít každý "vojín", svého důstojníka, který ho za 50 měsíčně bude hlídat jestli si umí vyčistit boty. Už teď je to 3/1..Ale hlavně, že je henten mjer...

17
Před 3 roky

Napoleon-/situace na bojišti se mění každým okamžikem/,ale nad tímto by se určitě pozastavil a vůbec by to nechápal a já bych prohlásil -to samé co řekl-generál Podstránecký -po té co navštívil -ZELENOU HORU...

9
Před 3 roky

naše armáda je jen černá díra na peníze ještě plná lampasáků kteří si potřásali rukama s okupanty, byli členy zločinecké organizace a jeden znich by chtěl být dokonce prezidentem

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt