Nějak mě v tom článku chybí seznam hodností - což je dost zásadní věc. Jinak článek považuji za obecné bláboly o ničem.
Také jsem si představoval, že tu bude nějaký seznam hodností. Jsem z vojny už skoro čtyřicet let. Rád bych se poučil...
V této švejkovské armádě budou za chvíli dva generálové na jednoho četaře. Vojín už neexistuje.
Tak hlavně, že už máme dvě brigádní generálky (a několik plukovnic).
Systém nenažraných omezenců. Naši generálové mají základ 100000Kč, proto jich je tolik. Nedělají skoro nic a šmelí se zbraněmi v rozsahu miliard Kč. Všichni vojáci by měli 14 dní pracovat a 14 dní dělat výcvik - aby to nebyla kasta darmožroutů.
chtel sem viedet neco o novych hodnostech jak vypadaj tak sem se doviedel prd neb klasicki internet članek hodne pismen žadny obsah ve viete a pismenach kdyby tam ten jakože pisatel napsal tabulku hodnosti a foto každ z nich zdelil by rychlejc vyc informaci a le on zdržuje čas a informace žadny no internet psničko o ničem
vrátit zpět povinou službu,aspon budou vojaci na pomahání v nemocnících,při sklizních,záplavách a podpobných věcech ,důležitých ,a né bojovat za zajmy USA všude po světě..a když se rusko oprávněně brání ,ALE NA SVÝM území tak to někomu vadí,to mi rozum nebere...
zrušit nižši hodnosti ponechat a řitolezce s nato a eu vyřadit bez nahrady at si je plati nato a nyckove jinak system nefunkčni chod předraženy plukovnici zkorumpovani
Marně v tom článku hledám ten systém. Od nejnižší hodnosti po nejvyšší. Místo těch nic neříkajících plků okolo.
No nevím, za chvíli bude mít každý "vojín", svého důstojníka, který ho za 50 měsíčně bude hlídat jestli si umí vyčistit boty. Už teď je to 3/1..Ale hlavně, že je henten mjer...
Napoleon-/situace na bojišti se mění každým okamžikem/,ale nad tímto by se určitě pozastavil a vůbec by to nechápal a já bych prohlásil -to samé co řekl-generál Podstránecký -po té co navštívil -ZELENOU HORU...
naše armáda je jen černá díra na peníze ještě plná lampasáků kteří si potřásali rukama s okupanty, byli členy zločinecké organizace a jeden znich by chtěl být dokonce prezidentem