Zdravím mam opla insignii z roku 2013 2.0 l cdti kupoval jsem to po prvnim majiteli ze serviskou z 229 tis km . Dneska po roce a 8 měsicich nalitano 100 tis po dalnicich do německa . Výměna komplet spojky , rozvody , tlumiču a per , předni ramena puvodni turbo , vstřiky a DPF pořad v dobre kondici samozřejmě co 15 tis měnim olej v motoru . Naprosta spokojenost a počitam že najedu dalšich 100 až 200 tis bez problemu a většich investic . Nezaleži kolik ma auto nalitano když ho chcete koupit ale hodně zaleži kdo jak se o auto staral a jak dodržoval servisni ukony ktere auto potřebuje
To máte pravdu ale taky záleží na obsahu motoru mě fabia tří válec 1.2 najela 250tis km min polovina s vozíkem tak co víc člověk může chtít po autě
Ojeté auto je ve většině případů hodně o štěstí. Jako druhý vůz pro pohrkávání jsme před léty zakoupili 4,5 roku starou, spolehlivou a v podstatě nikdy nerezavějící Thalii 1.2 s nájezdem 49.000km. Auto bylo jako nové (4,5 roku) a navíc za půl hubičky. Napadlo by někoho, že první majitel vyměnil olej v motoru prvně až těsně před prodejem? Napadlo by někoho, že to auto jezdilo pouze a jen v zimním období? Mě tedy ne až do chvíle, kdy se sundalo víko na hlavě. Včechno poškozené, dodrbané, vydřené, na vačkách vyžrané díry.... Takže vrakáč, komplet výměna hlavy se vším (včetně rozvodů) a z výhodné koupě byl totální propadák. A to píšu o jednoduchém a rel. levném hrkadle. Stát se to u nějakého lepšího vozidla, tak jde už o celkem nezanedbatelnou sumu. Jak píšu. Je to hodně o štěstí.
Servisní kniha je důležitá, příště se o ni budete zajímat více. Nicméně všechno o původním majiteli stejně nezjistíte. Rád kupuji auta od řidičů, které znám a vím, jakou trasu jezdili a jak se k autu chovali. A proto se bojím aut z operáků atd. Když vím, že auto půjde za 2 roky z domu, tak jej neřeším stejně jako auto, které má smlouvu na dobu neurčitou ;-)
V budoucích destiletích si valná většina z nás vyzkouší kubánskou cestu individuální mobility. Udržovat 30 let nějaký ten dneska moderní tříhrnek plný elektroniky půjde jen těžko. Za mne raději nějaké pěkné šestiválcové BMW do r. 2010, sehnat si pár věcí do zásoby a pečovat o něj. Pokud nám ovšem do toho zelení šílenci nehodí vidle v podobě uhlíkových daní na palivech a/nebo vozech. Viz nové rozhodnutí slovenského parlamentu zatížit starší vozy o větším objemu registračním poplatkem přes 3000 EUR.
Passat 1,9 TDI. 2008. Koupeno ve 120k. Najel jsem přes 200k a výměna klasiky. Dvojhmota (170k)turbo,rozvody 270k 2x zadní a přední tlumiče páč jezdím hodně děravé cesty s nákladem přes 200kg, ale jinak spolehlivý a za nic ho nevymenim. Nové auta tragédie. Dokud pojede,tak ho budu mít.
Plný souhlas..
Pajero 2011,diesel..220 000 km
Neměnil bych, protože není na co..
Koukam zásadně na stav. Mám rád lépe vybavená auta vyšší třídy, z toho logicky plyne i vyšší nájezd. Dovolím si tvrdit, že pokud koupíte auto, které má najeto pres 300tis a je v dobrém stavu, je to mnohdy lepší, než auto které má přes 200tis. Jde o to, že to které má 300, má už vymeneno mnoho dilů a vychytány chyby, zatímco u toho 200tis vás to teprve čeká
Zcela souhlas, o tom je vlastně celý ten článek... Držím palce, ať vám auta slouží co nejdéle!
To je zase blábol, autor by mohl vědět, že dnes auto se stočeným tacho, neprojde evidenční kontrolou a tudíž ani nejde na magistrátu přepsat.... jediná výjimka jsou dovozy z venku, kde dojde k úpravě km.
Česká novinařina má hroznou úroveň.....
Když si koupím nové auto v ČR a každý rok stočím polovinu toho, co najedu, tak na to nikdo nikdy nepříjde.
Tak u benzínu to může být na hraně hlavně 1 TSI to možná ani tolik km nedá. Diesel by neměl být problém jezdit dál. Dle servisu a dobré údržby.
Mám Mercedes Benz W204,r.v.2008, 125 kw cdi, nájezd 360000 km.Turbo,vstřiky,automat,EGR atd vše původní.Z větších oprav jen zmíním výměna hydroměniče za 25 k.Auto jede jak fík.Olej v motoru měním každý rok bez ohledu na nájezd.Nenajedu víc jak 10tkm ročně.
Citroen Jumpy 2l Hdi 2014 mám od nového,najeto 755 000, DPF čištěno v 380 000 a v 650 000, v 730 000 repas vstřiků a čerpadla ,jinak jen běžný servis. Volej měním a 15 000 a při každé výměně používám čistič a adetiva BG. Vím že s tímhle nájezdem ho už neprodám 🙂 tak s ním najedu 1 000 000
Octavia 2003 81kw 689000km,Původní výfuk,sedačka, volant,startér,altik,Původní náplň v klima. Takže jedeme dál.
Měl jsem to samé, 500 000 km. Ale smůla odešlo mi turbo a přepustilo motorový olej do motoru. Kritické otáčky, rána a konec..
Teď jsem musel koupit trojkovou..
Babičku jsem chtěl oprašovat dokud to šlo, ale tohle už je moc. Je po ní... Smůla...