1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Jak se zdá, narazí tento již dloho komentovaný systém na zásadní odpor ELEKTRO MAFIE, která by přišla o horentní kšefty stejně tak, jako před lety publikovaný vynález výroby pohoných hmot, z recyklátu PET odpadu, který narazil na zájmy " anonymních " naftařů !

4
Před 3 roky

Napsali jste spravne - vládci EU. Ta bruselska banda úředníků a doma neúspěšných politiku si skutecne osobuje právo vládnout kontinentu a nařizovat národním vládám. Ty jim to bohužel casto samy umožňují.

8
Před 3 roky

Tomu nevěřím. Podle mě to bude dražší a bude s tím mnoho technických problémů. Nebude to konkurenceschopné. Dotace jsou nespravedlivé a ani na ně nebude.

Před 3 roky
Jiří Nevrkla

Podle mě to řeší celkem dost problémů. Jednak lze Vodík vyrábět z přebytků el. energie a není potřeba přestavět od základů el. rozvodnou síť. Tato technologie pohonu kombinuje výhody obou typů, kde se veze na vlně výhod jednoduššího a levnějšího elektropohonu a zároveň využívá možnosti rychlého a dostupného tankování. Díky nějakým menším bateriím bude možno vcelku jednoduše využívat i rekuperace. Za mě je to možná cesta a prozatím je i reálnější než pouhé elektromobily.

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Jak jsem to pochopil tak budou jezdit na silnicích a dálnicích vodíkové bomby protože když bude dopravní nehoda tak bude pořádný výbuch

6
Před 3 roky
Pavel Šticha

Na Novym Zelandě a Australii už jezdi asi 20 let na vodik a nejsou to vodikove bomby ještě se to nestalo nějaky vybuch , ale je fakt že evropa a hlavně česko maji těch nehod podstatně vic !

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Výroba vodíku má výrazně větší uhlíkovou stopu než výroba a spotřeba benzinu nebo motorové nafty - přechodem na vodík by se emise zvýšily nikoliv snížily.

7
Před 3 roky
Přemysl Bělohlav

Hlavně všude v EU chybí infrastruktura na přechod k vodíku. Jen v teoretické rovině by mě zajímalo, kde např takové Rakousko vezme el. energii na výrobu vodíku, když ročně odvrací kolaps své sítě prakticky každý den. Je jisté, že palivo se v Evropě vyrábět nemůže, nato by bylo třeba jádra, které je drahé, nebo plochu, jak půl ČR na solary.

3
Před 3 roky

V takovém případě nemám nic proti tomuhle pohonu,ale problém vznikne až to vodikove palivo bude realitou.Vzdy bude převládat problém zisku a životní prostředí bude vždy až na prvním místě.

6
Před 3 roky

Co vede novináře psát takové pohádky, to si neumí zjistit, jak se dělá vodík? Jediné řešení je nukleární fúzní reaktor, který vyrobí tolik energie, že nebudou vadit ztráty 75% při výrobě vodíku

2
Před 3 roky

Nic nebude levnější. Stát ty peníze chce. Nějaká ekologie je mu ukradená, pokud nejde použít na to, aby vyždímal z lidí peníze.

8
Před 3 roky

sázka, že se k té násobně nižší ceně dostali až po započítání plánovaných dotací? 🙂

Ale nadpis, že bych hned běžel prodat svého hltače benzínu ...

Před 3 roky

Nebojte se ona elektrika pro auta 100% vzroste az jich bude trochu vic. Ale H2 je uplne o necem jinym.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt