1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Ekonom nemusí předpovídat 50,- Kč za litr - včera jsem tankoval v Ústí nad Orl za 49,90 Kč /l

14
Před 3 roky

V médiích zahlásí že benzín bude stát až 45 kč,bum! A ráno je za 44,90 ! Pak začnou dělat bubáka ve zprávách,že cena může vyskočit až na 50 kč.Řach! A ráno je za 49.90 !Ale když začnou mluvit o zlevňování phm ,tak cena klesá týdny a týdny po 0,10 kč,protože doprodávají staré zásoby...A když se zdražovalo,zjevně měli všichni pumpaři prázdné podzemky.

A co myslíte?!Kdyby vláda snížila DPH na pohonné hmoty ?Věřte,že na pumpách to nepoznáte.Je to jen a jen zlodějina,podporovaná státem,protože čím vyšší cena PHM,tím vyšší odvod DPH. To se to pak snižuje schdek rozpočtu.

Nedivil bych se,kdyby začalo narůstat odjíždění od stojanu bez placeni.Ale kdo chce kam.....

49
Před 3 roky
Dav Marlow

Už sháním SPZ.

Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Ahojte lidičky,sice je to ode mne hnusný,ale když to tak člověk pozoruje,tak náš stát pro cizince dělá vše a pro nás nic!Jen se podívejte kolik najednou je všeho k dispozici, bydlení, financí atd.V téhle republice je dnes plno lidí co mají i dvě zaměstnání,aby se jejich rodiny měli trochu dobře!Je to smutný,ale až tohle všechno skončí,tak zase to budeme mi obyčejný pracující lid co si utáhne opasky, sklopí hlavu a vládu to opět zajímat nebude.!

32
Před 3 roky

no vidite ja diky tomu prodavam 2 auta, dovoleny a ruzny vylety skoncily a do prace mi staci elektrokolibezka, jestli takhle udela jeste dalsich par desitek tisic lidi tak jim zachvilku ta nafta s benzinem bude pretykat a muzou si sni treba zacit topit 😊 to sami plati u zamestnavatele jestlize nekdo dojizdi cca celkem tam i zpet 100km vyjde ho to mesicne na 10 000,- trosku chytrejsi clovek si v ten okamzik zacne hledat praci blize domovu 😊 a jestli zensentak nestane tak pak jsme narod co si rad nechava kakat na hlavu

20
Před 3 roky

Běžte s drazovanim pohonných hmot už do haje kde na to lidi mají brát ???sakra práce zase si chce někdo namastit kapsy ze !!!! Pokud vím ropa odkud teče tak ji ten psychopat neutahl takže by mě zajímalo proč to tak stoupá ???no

19
Před 3 roky
Míša Magdová

Já myslím že ropovod Družba je utahnuty a na nějaký ten další ropovod stojí dlouha fronta.

2
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Bude hůř, nejčastější věta. Utahování opasků nebralo posledních 20 let konce a nyní jsme konečně v cíli. Bude ještě hůř nejmíň dalších 30 let.

17
Před 3 roky

Myslím, že nás prodejci zase nehorázně odírají a využívají sprostě situaci. Pokud si spočítáte,kolik procent dělá v ceně litrů nafty nebo benzínu ropa a proti tomu kolik dělá navýšení ceny barelu ropy na jeden litr uvidíte tu lichvu.Hnus.

30

Jsem minulý týden v pátek ráno tankoval na Shell D11 km 50 a paní mi povídá, že cena na stojanu je špatná budu platit o 2 koruny vyšší. Tak jí říkám jsem tu hodinu a cisternu s novou zásobou jsem neviděl odjíždět . No světe div se . A dnes to samé zase vyšší cena oproti pátku. Kdyby čistě náhodou cena měla spadnout dolů bude klesat po desetníkach půl roku ne li déle

6
Před 3 roky

Tohle bude zákon padajícího hovna....co tu píšete můžeme chodit pěšky, ale ne všichni jsou schopni to takto vyřešit...Benzín, nafta zdraží- zdraží dopravci- zdraží se zboží a likvidujou nás vesele dál. Covidem , o kterém už defakto není řeč a taková to byla epidemie, zničili mnoho podnikatelů, ale dost jich přežilo, tohle bude zas hodně zajímavé. Snad nám taky někdo pomůže..

1
Před 3 roky

Novináři by měli být zticha. Vláda by měla začít něco dělat také pro lidi své země. Ostatním lezou do pr...... A to lidem neřeknou jak se mají dopravit do práce , když na autobus se neda spolehnout a nebo nejede.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt