Plánování sociálních inženýrů vždy narazí na realitu a bude to i tento případ. Tu honbu za elektromobily nechápu. Závislost na Rusku vyměníme za závislost na Číně, to bude tedy "výhra." Zaměnit závislost na jedné diktatuře za závislost na druhé. Demence. Když nízkoemisní paliva by byla tou nejsnazší cestou jak by Evropa mohla být energeticky nezávislá. O tom, že by nebylo třeba stavět novou infrastrukturu, nemluvě. Rudozelené mozky v Bruselu (čti Berlíně) to nechápou.
To by byla dobrá cesta. Zatím na tom pracuje Porsche a Mercedes.
Kdo byl na vojně ví co je zelený mozek. Nikdy by mě nenapadlo, že se v životě se zelenými mozky potkám v takové míře a opět mi budou poroučet. Co mně? ALE VŠEM!
Naprostý souhlas, taky nechci, aby mě poroučeli, ekolháři, ekofašisti a ekofanatici
Jak mohou lidé bez technického a ekonomického vzdělání určovat, co bude v r. 2035?Věda a technika bude pokračovat ve vývoji, a musí se prosadit jako vždy lepší a ekonomičtější řešení. Jinak jako vyspělá civilizace skončíme.
Přiznám se, že tomu úplně nerozumím, ale nedávno jsem zde na Seznamu četl článek o tom tom, jak se získává materiál pro výrobu baterií do elektromobilů - totální devastace krajiny za pomocí dieselových agregátů, protože v těch oblastech ( často velmi chudých) není elektřina. Byla to opravdu síla. A druhá věc, co mě napadá - EU řeší ekologii - ale cesty tisíců kamionů po celé Evropě, aby nám do ČR přivezly brambory z Belgie nebo Francie a spoustu dalších produktů, které bychom si zda mohli vypěstovat sami... Z tohoto pohledu mi tlak na ekologii připadá jako výsměch. jw
Jde o to jestli se ta slavná EU vůbec toho dožije. Všechno směruje k tomu ze se rychle blíží konec celé EU. A navíc co mají nějací úředníci z EU diktovat lidem co bude a v čem budou jezdit. To se jim to rozhazuje z cizího, to bych taky uměl. Nejlepší by bylo vystoupit z EU a být zase samostatným suverénim státem.
Ten evropský spolek ekoteroristů se musí s tím co neustále vymýšlejí rozpadnout, to už není ta unie pro kterou byla založena, volný pohyb zboží a osob, to je milionkrát horší než RVHP, Evropa zachrání planetu, ale ostatní svět bude dál veselé používat konvenční pohony vozidel, k zbliti celá unie
Koupil jsem si naftove SUV, ekologisti, laskave chcipnete vzteky 🙂
Já mám zase 3 dodávky, v každý 2,8 lt diesel, a víte, co mi ekofašisti můžou?
Ta EU si teda dosti veri, ze v tu dobu jeste bude existovat? 🙂 Nesmysl za nesmyslem vymysleji... V EU se bude jezdit na konich a okolni staty se nam budou smat 🙂
Pošleme už konečně EU do zadnice a raději SÁZEJME STROMY! Jedině stejně propracovaným a medializovaným systémem sázení stromů na vázání CO2, jako mají oni propracovaný Green deal jim lze oponovat! Je to taky trochu na hlavu, ale jak se do lesa volá.... Prostě za 1 auto 10,20... stromů, vědci už nám řeknou kolik, co na to mohou říct?
Já jen nechápu kde chtějí vzít to základní, elektrickou energii? Vždyť už teď ji mají málo a co ve chvíli kdy budou všechna aura jezdit na elektřinu? Asi budeme chodit pěšky a kdo bude mít koně, tak to už bude pán.
Elektřiny je dost, jen je kvůli výmyslům ekofanatiků a čachrům energošmejdů drahá. Vzdyť pan Tykač umí vyrobit víc elektřiny, bez jsme schopni v ČR spálit,sto za 25hal za kWh