celou unii byl čert dlužnej, větší diktátorskej režim je snad jen v Číně, věřím že se do 5ti let rozpadne, podle mne by stačila celní unie
V roce 2004 nám to prezentovali jinak. Aneb, když ptáčka lapají, hezky mu zpívají. Tak, jak to píšete vy, by to bylo ideální. S tím se i přes lety ES a později EU zakládala.
Záhuba celé Evropy začala díky EU. Organizace vedená lidmi kteří si přejí likvidaci Evropy.
Kdo to nechápe toho mi je líto, protože to padá na všechny Evropany.
Všichni víme kdo ji osídlí, ve Francii už mají geta policie se tam bojí vkročit.
Brusel je plný těchto lidí a to je konec.
Když chtějí tak rychle snížit emise,proč nezačnou nejdříve u velkých korporací a hlavně u lodní dopravy?! Protože,by se jim zbytek světa vysmál,co je to za blbost.Delame všem jen Kašpara!!!!Makat,vše platit,držet hubu,nic nesmet a brzo chcípnout!!!!!😡😡😡😡
Ještě dělat co nejdéle až do příjezdu havranů.
Cíl je naprosto jasný. Šmejdi co profitují z elektrodebility musí vydělat ještě víc. Snad se do té doby ten blázinec rozpadne!
No jasně 🤦🏻 hlavně vymyslet takovej nesmysl a přitom se plácat u toho po ramenou jak nám sem přes oceán vozí tankery/lodě plyn/uhlí který spalujou největší hnusy, sami lítají nesmyslně tryskáčem z Vídně do Bratislavy ale nám chcou něco poroučet. Že mají tu drzost rozhodovat o životech tolika lidí když je všichni nesnáší a nevolili je.
Ale furt jsem se nikde nedočetl,kdo si ty auta bude kupovat a za co. Já nevím jak vy,ale za 10 let nebudu mít zbytečný milion,abych si koupil vrak o Tesly a furt s ním stál na servise. Ani si nedokážu představit,že bych na jedné obchodní cestě stál 3x na pumpě natankovat elektriku :D
Neznám Vaše zaměstnání, ani věk. Ale třeba již nebudete potřebovat obchodní cesty. Vše bude on line, v horším případě nebude firma. Nadsázka nebo možná skutečnost? Nikdo neví.
EU si koleduje o její existenci , její diktátorský režim jí v tom napomáhá.
Šmejdi poslanci v EU. Další kapka proč EU zrušit , vystoupit z ní. V budoucnu budeme my i naše děti jen otroky nové společnosti. Vymýšlí samé blbosti, které ničí evropské hodnoty, průmysl i kulturu.
Jsem benzínový šílenec a vzhledem ke svému věku ani nepředpokládám, že bych někdy řídil elektroauto. No nicméně musím autora upozornit, že čtenáře klame, nevím jestli úmyslně nebo proto, že má problémy s matematikou. 282 miliard dolarů není 0,7 bilionů korun, ale 7 bilionů Kč!
EU nás zničí