Pan redaktor by si měl doplnit informace, manipulační značky jsou pro vozidla, která už mají schválenou technickou způsobilost, ale ještě nejsou registrována. Vozidla co nemají schválenou způsobilost (homologaci) používají značky F (většinou výrobci vozidel).
Přesně tak, a na vozidla v depozitu rozhodně přijít nemůžou, na vozidlo v depozitu již byla přidělena RZ, takže rozhodně nepoužívat ...
Pustil jsem se do Policie ČR s otázkou jak je možné, že služební vůz používá značku na přání. Kdopak ji asi zaplatil? Zřejmě daňový poplatník. Jednalo se Toyotu Aygo, která měla jako dar od TPCA registrační značku při předání zástupcům Policie - 5SD 2187. Ale dnes ji potkáte s RZ 00000158. Výsměch...
A co je RZ kterou jsem potkal asi před měsícem? Nikdo koho jsem se ptal tak to nevi. Celkem klasika číslo písmeno číslo a pak 4 čísla. Jen místo modrého pruhu vpravo byl červený a v něm zas klasika kruh hvězd a dole CZ.
Dost mě pobavilo že u RZ na přání tam musí být alespoň 1x číslo 😄 viděl jsem auto které mělo jen písmena a žádný čislo tak teď otázka čemu věřit 😄
Například IAM:W00DY má hned 2 čísla. Místo nuly se dává číslice nula...
Chybí ty módní značky začínající EL
Módní?
Ten kdo povolil ,že si majitelé mohou ,, vymyslet " svoji značku by měl sedět za mřížemi.
A potkal by se tam s tím, co vymyslel krajské SPZ 😄
trvale manipulační značky nelze používat na vozidla v depozitu .....
Přesně tak, už mají přidělenou RZ, tak na ně nelze nasadit jinou i když jsou v depozitu.
Potkávám vozidla, která mají RZ ve žluté barvě. Co to je za značku?
Nevím jestli to ještě platí ale dřív byli žluté značky pro cizince žijící v čr.
to jsou snad zakuklení pracovníci ministerstva dopravy....😄
A kde máte značku pro elektroauta ??