1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Měl jsem ho cca 2 roky. Motor 1.6 benzín,koupeno s najetými necelými 150000 km. Najel jsem s ním cca 20000 km. Za tu dobu výměna spojky,vstřikovač 1. válec motor,odešlo servo, výměna ložisek ve všech kolech,elektrický zámek 5. dveří otvíral podle nálady,takže občas lezl člověk do kufru přes zadní sedačky. Nikdy víc.

1
redaktor AutoŽivě.cz
Před 1 rokem
Antonin Suk

Dobrý den, samozřejmě můžete koupit opravdu nepovedený, zanedbaný exemplář, stejně jako naopak „držáka“. Moje osobní zkušenost je přesně opačná, měl ho spolužák (mj. fanda do Fiatů, stejně jako píšete vy) a roky v zásadě bez závad, neřeším spotřebku typu ložiska nebo tlumiče. Garážoval ho a staral se o něj tak průměrně, myslím, po něm ho zdědil syn. A až ten ho totálně dodělal 😄

Vše dobré, ať se vám daří!

1
Před 1 rokem

S tímto motorem zakoupeno s necelými 150000 km.Za cca. 2 roky a dalších cca. 20000 km výměna spojky,ložisek ve všech kolech, vstřikovače na 1. válci motoru,odešlo elektrické servo, elektrický zámek 5. dveří otvíral podle nálady,takže občas lezl člověk do kufru přes zadní sedačky. Nikdy víc. A to nepíšu jako odpůrce fiatů,měli jsme v rodině staré Tipo,Tempru sw,Bravu,Punto 1.generace a Multiplu bipower a bez problémů.

Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

redaktor AutoŽivě.cz
Před 1 rokem
Jindřich Ručkay

Dobrý den, článek je především ukázkou toho, že se dá Stilo ve slušném stavu koupit za jeden plat, není a neměla to být technická recenze.

A že za jeden plat je to myslím stále vcelku slušné vozidlo.

Vše dobré, ať se vám daří!

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt