1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Kdysi, za komančů a novince na trhu - digitálky, koloval vtip - jde Rus po ulici s nůší na zádech. Potká ho kamarád, a tak se mu chlubí-

Mám první ruské digitálky

Hm, to je super

To jo, ale ty baterky...

Před 3 roky

Až bude baterka na takovou vzdálenost vážit stejně jako palivo (60 kg), tak to bude dávat smysl. Ale tahat sebou půl tuny zbytečně

9
Před 3 roky
Jiří Kroča

Kolik asi váží dieselový motor?

2
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Nejlepší je výraz "bezemisní auto" !

Cena elektromobilu je větší především proto, že je nákladnější na výrobu a je tedy neekologický už jako nový i bez nákladů na provoz.

Uvědomil si někdo, že při životnosti sotva 150 tis.km bude třeba vyrobit 2x až 3x tolik těchto "ekologických aut" ?!

O neekonomickém využití vložené energie díky ztrátám a vysoké hmotnosti, malém dojezdu, dlouhém nabíjení a ekonomické i prostorové nákladnosti vybudovat dostatečnou infrastrukturu nemluvě. Už vidím ty ulice, všude kde parkují auta by musely být dobíječky každých 5m.

Před 3 roky

Auto musí být veliké, hodně veliké, a baterie tak veliká, že se do auta vejde jenom řidič. Hodně malý řidič. A je to vyřešeno. Připomíná mi to dobu, kdy vládli u nás komunisti. Plán se splnil. Místo hrnců do domácnosti na vaření se vyrobila spousta hrnců na prádlo... A bylo to.

4
Před 3 roky

Pamatuji si na známého, který přidal do náklaďáčku Garant přídavnou nádrž z druhé strany. Věřte nebo nevěřte - rázem ujel na jedno natankování 2x tolik !!

8
Před 3 roky

Takže nic převratného a ekologického nikdo nevymyslel. Jen aby auto dojelo dál, narvou tam obrovskou baterku...

Je to jen alibismus, totální hovadina.

Až budu chtít dojet dál se svým benzíňákem, podám si patent na super vynález......dám velkou nádrž na 200L a rázem ujedu 2000km.

7
Před 3 roky

Mě by zajímalo, proč mají odpůrci e-aut pořád potřebu je negativně komentovat. Vždyť si je nekupujte, nutí vám je snad někdo?

1
Před 3 roky

No jasně.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt