1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ať jdou s tím totalitním přikazováním co si mám koupit do pdee.eVROPA SE SE SVÝMI DEGENÍMI ROZHODNUTÍMI POLITIKU ,KTERI TO MAJI V HLAVE ZPREHAZENE DOSTANOU AKORAT DO EKONOMICKÝCH PROBLÉMŮ.Já určite nebudu stat nekkde na nabíječče 20minut než se mi baterka nabije na 80% - S TIM SI MILÝ DRAZI POLITICI bEZTE DO PDEE.A jeste jedna vec - cena ele energie - zlatej spalovák - již ted je výroba 1 ele auta tak neekoligická ,že spalovák vítězí.navíc kupovat po 10 letech novou baterii???? To radsi kupovat nic nebudu. Zrovna jako drahe potraviny - proste koupim jen chleba a zbytek si kapitalistický pravicaci ODS muze strcit do zadele.

9
Před 2 roky

Autor napsal: "Všechny další Passaty budeme už jen dobíjet". No já nebudu dobíjet ani Passata ani jiné auto. Troufám si napsat: řidiči (asi 90%) všech zemí Evropy se vzbouří a pomocí voleb zabrání politikům v Bruselu prosadit pomocí příkazů a zákazů elektrická auta na úkor aut se spalovacími motory. 🙂

9
Před 2 roky
Václav Kanta

Obávám se, že je již pozdě. Diskurz je nastaven, od bank, pres vyrobce, dodavatele, vlady, zeleny, atd.

Před 2 roky

ve srovnání se Superbem ale nejde jen o oněch 10 litrů v kufru. On je zde hlavně brutální rozdíl v prostoru pro nohy u zadních sedadel, kde v Superbu je toho místa jednou tolik. Měl jsem obě auta / oba kombíky /, vím, o čem mluvím. Hezký den

5
Před 2 roky

Vzhledem k tomu, že se začíná dost propouštět z důvodů snížení výroby, nebo její zastavení(drahé energie, změny na burzách, zbytečná nařízení z Bruselu) se obávám, že lidé v Evropě budou mít jiné priority, než nostalgie starých typů Passatů

říznutých s fildou. Nákup bude spočívat asi v jiném sortimentu. Určitě to nebudou ani drahá ev. auta.

1
Před 2 roky

Zase další koncernová popelnice, ještě do ní dát 1.2 tsi a bude to pecka. Nebo ještě lepší bude pár tužkových baterek a to bude úplně nejlepší!

22
Před 2 roky
Robert Mazuch

S motorem 1.2 máte pravdu, jinak nevíte o čem mluvíte.

Před 2 roky

Passat Superba neohrozí, tak jak to nedělal nikdy. Spís naopak. Je to nevzhledný krám

18
Před 2 roky
René Doležal

Passat je, byl a bude vždy technicky lepší auto než Superb.VW by nic jiného nedovolilo.Vzhled je otázkou vkusu.

17
Před 2 roky

Obojí jsou předražené nesmysly, co nenabízí nic jiného než konkurence ovšem za nesmyslnou cenu. Bláboly o kvalitě si prosím nechte od cesty.

3
Před 2 roky

Mám předchozí verzi a jsem velice spokojen. Ale tahle B9 se mi moc nelíbí hlavně ta zadní část 😵‍💫

1
Před 2 roky

Hezký den, konkurence to nebude žádná. A pravdou je že s motorem 1,2 to bude jen ostuda .

13
Před 2 roky

Tomu říkám článek vrak. Absolutně o ničem!

11
redaktor AutoŽivě.cz
Před 2 roky
Karel Mizera

Dobrý den, proč si myslíte, že je to článek „o ničem“? Díky za odpověď.

1
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt