Článek se trochu míjí s tím jaká je realita. Nevím jak jinde, ve Zlíně potkáváme rybku celkem často a jsou to jedni z nejhorších řidičů, stejně tak jako ti co mají vylepšené obrázky se jmény svých ratolestí. Dobrých 80 % jezdí jako ďábli!
S tím nemůžu souhlasit. S rybou na autě jsem jezdívala dlouho, ale také jsem vyznavačka silných aut, svižné jízdy a kliďas za volantem taky nejsem. Popravdě, někdy bych se potkat na silnici nechtěla 😉
Každá víra je dobrá jak člověk sám. Poznal jsem fůru zmetků co chodí do kostela a mlátí doma ženy. Kradou s odpustkem. Kvůli Bohu a jemu podobným je hlavně zlo a i války. Hnus velebnosti 🤣
Kdo jede v autě jako ďábel? No přece farář, co má začínat za pět minut nedělní mši, která je ve vesnici vzdálené 10 km ...
A víte, že ho nikdo nepokárá když přijede později? On je vedoucí, bez neho nezačnou 🤪🤷😁
První naše auto bylo koupeno r.1990 s touhle rybkou , ovšem prodejce rozhodně nebyl křesťan , takže vyvodit z rybky , že člověk bude slušný nelze.
Pokud je za volantem někdo, kdo věří, že svět řídí chlap, co sedí na mraku, tak je třeba dávat bacha ...
Moje zkušenost je taková, že od rybičkářů můžete čekat cokoliv. Pro mě má tato nálepka význam "pozor, nepředvídatelný řidič".
Souhlasím
ve jménu kříže bylo vyvražděno víc lidí, než ve všech válkách dohromady 🤮
To je svatá pravda.
Pokud nemá to auto koupené a rybka tam nezůstala od původního majitele, nebo prostě někdo nalepí rybku, protože se mu líbí ...
Horší je, když si nějaký magor koupí auto v bazaru i s nálepkou...můžete doufat že to je jak píšete 🙂
Tak ... Ale ten ji většinou odstraní.