1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Článek se trochu míjí s tím jaká je realita. Nevím jak jinde, ve Zlíně potkáváme rybku celkem často a jsou to jedni z nejhorších řidičů, stejně tak jako ti co mají vylepšené obrázky se jmény svých ratolestí. Dobrých 80 % jezdí jako ďábli!

2
Před 2 roky

S tím nemůžu souhlasit. S rybou na autě jsem jezdívala dlouho, ale také jsem vyznavačka silných aut, svižné jízdy a kliďas za volantem taky nejsem. Popravdě, někdy bych se potkat na silnici nechtěla 😉

9
Před 2 roky

Každá víra je dobrá jak člověk sám. Poznal jsem fůru zmetků co chodí do kostela a mlátí doma ženy. Kradou s odpustkem. Kvůli Bohu a jemu podobným je hlavně zlo a i války. Hnus velebnosti 🤣

16
Před 2 roky

Kdo jede v autě jako ďábel? No přece farář, co má začínat za pět minut nedělní mši, která je ve vesnici vzdálené 10 km ...

11
Před 2 roky
Jana Nováková

A víte, že ho nikdo nepokárá když přijede později? On je vedoucí, bez neho nezačnou 🤪🤷😁

5
Před 2 roky

První naše auto bylo koupeno r.1990 s touhle rybkou , ovšem prodejce rozhodně nebyl křesťan , takže vyvodit z rybky , že člověk bude slušný nelze.

10
Před 2 roky

Pokud je za volantem někdo, kdo věří, že svět řídí chlap, co sedí na mraku, tak je třeba dávat bacha ...

5
Před 2 roky

Moje zkušenost je taková, že od rybičkářů můžete čekat cokoliv. Pro mě má tato nálepka význam "pozor, nepředvídatelný řidič".

4
Před 2 roky
Jan Nohejl

Souhlasím

Zobrazit další reakci

ve jménu kříže bylo vyvražděno víc lidí, než ve všech válkách dohromady 🤮

8
Před 2 roky
Romana Křivánková

To je svatá pravda.

1
Před 2 roky

Pokud nemá to auto koupené a rybka tam nezůstala od původního majitele, nebo prostě někdo nalepí rybku, protože se mu líbí ...

1
Před 2 roky

Horší je, když si nějaký magor koupí auto v bazaru i s nálepkou...můžete doufat že to je jak píšete 🙂

9
Před 2 roky
Jan Kopec

Tak ... Ale ten ji většinou odstraní.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt