1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Kravinec. Blbost na kvadrát. Lidi na tohle ..., a z vysoka.

11
Před 2 roky

Zrovna včera mi to jeden takový rybář poslal z vedlejší rovnou pod kola. Větší vzorek nasbíraný nemám, ale očekávání se často míjí s realitou. Například čekali byste, že člověk, který má vzadu samolepky se jmény svých ratolestí, případně baby on board bude opatrný, zodpovědný řidič a opak je realitou. Tady už mám vzorek nasbíraný hodně velký a na tyto řidiče reaguji vždy zvýšenou pozorností.

23
Před 2 roky
Tomas Weiner

Je možné, že auto prodal a má ho nějaký neznabůh.

20
Před 2 roky

To by pak žádný Polák nevjel na přjezd na červenou, nezávodil by v 70 km s kamionem, který jede 69 atp.neboť skoro každý Polák chodi do kostela.

14
Před 2 roky
Svoboda Jaroslav

no vždyt Poláci to mají vychytaný. Dělají stále prasárny po celé Europě a potom zajdou do kostela na modlidbičku a potom jsou nádherně duševně čistounký. A mají klid zase na chvilku do dalších idiotin.

3
Před 2 roky

Bohužel nefunguje e-mail pro nahlášení chyby v článku, tak aspoň takhle v diskusi: "v ranných dobách."

8
Před 2 roky
Tomáš Malý

Dovolím si s Vámi nesouhlasit. Kdybyste se podíval do pravidel českého pravopisu, poznal byste to hned.

Slovíčko, ve kterém se stále dělá spousta chyb. Přídavné jméno s jedním n znamená časný (například raný středověk).

Se slovem ranný se často nesetkáte. Objevuje se v lékařských textech a také ve spojení s číslovkou – nejčastěji u zbraní, které dokážou vypálit více ran (šestiranný kolt).

Přídavné jméno ranní označuje skutečnosti, které jsou spojovány s ránem – ranní snídaně, ranní rozcvička apod. Slovo se skloňuje podle měkkého vzoru jarní.

19
Před 2 roky

Já znám hodně křesťanů ale žádný znich si nedává rybu na auto az krom souseda ale ten je rybář ale né křesťan tady někdo dostal v redakci za ukol udělat článek jinak bude vyhozen a vzniklo z toho tohle je vidět že stranka autozive se snaží konkurovat strance ctidoma kde po strhujicim nadpisu: ŽENA PŘIŠLA ZE SPRCHY A MUŽ NA POSTELI DĚLAL NĚCO NEČEKANÉHO A HNED SE SNÍM ROZVEDLA dočtete že si ho tam chlap jen v klidu honil a čekal na manželku aby si vrznul

19
Před 2 roky
Venca Šmídů

Tak já ji měl, ale pak jsem šikovně pri mytí kus ulomil.. a bylo po rybě... Nicméně dnes jsem u kostela potkal káru s rybou... Tož někdo ju fakt vozí...

Před 2 roky

Tuhle rybičku si na auto většinou nelepí ani obyčejní křesťané, spíše fanatici, takže očekávat cokoli. Navíc návštěvy kostelů jsou v poslední době spíš způsob jak si posílit nenávist k homosexuálům a přinést domů nějakou konspirační teorii, rozhodně to nejsou kázání o bezpečnosti jízdy.

31
Před 2 roky
Petr Tomek

Tak třeba dneska jsem si přinesl kospuracni teorii o jednom klukovi co měl pred 1. svatým přijímání a protože chtěl tu radost co z toho má předat i těm co k přijímání nejdou, sporil do zavařovačky mince a nakoupil z nich čokoládu, kterou rozdal tem co k přijímání nešli... Hrozná konspirace 🤪🤣... Hodím tam za Vás par zdrávasu, snad budou co platne 😉.

13
Před 2 roky

Jsem evangelík ale rybičku na autě nemám. Nenutím nikomu víru, ani se nepotřebuji chlubit. Jako profi řidič vím, že rybička na autě je jako potkat pražáka, takže ani netuší, na co je, nebo jak se zapíná blinkr, natož cokoli dalšího z dopravních předpisů. A samozřejmě veliká agrese, arogance .... prostě klasika z prahy.

4
Před 2 roky
Jiří Beneš

jsem ze Slezska a na autě mám pražskou SPZ tak si mne tam zařaď taky chytrolíne

2
Před 2 roky

Tím chce autor říct, že je křesťan slušní člověk. Co je to za s......... . Mezi křesťany je spousta k..... , které se v neděli pomodli a tím je podle nich odčiněno zvěrstvo které přes týden udělali.

17
Před 2 roky
Otto Hofer

Vlastní zkušenost, nebo to jen říkal soused v hospodě?

3
Před 2 roky

Jako řidiči stojí obvykle za starou bačkoru, neb mají hlavu v oblacích. Jediná výhoda je, že pokud vás sestřelí, tak se za vás pomodlí, pro mne jako ateistu je to výhoda? No nevím.

1
Před 2 roky

Nebo bude naopak jezdit jako úplné prasátko, a v neděli po mši hodí desetikačku do kostelní kasičky a vykecá se z toho u zpovědi.

27
Před 2 roky
Vit Otahal

To by mě zajímalo proti kterému bodu desatera je nedal jsem prednost zprava? 🤔🤪😁

4
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt