1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Zbytečný článek. Nic nového a spoustu zbytečných vět.

13
Před 1 rokem

Pardon, ale takhle spatně napsaný článek jsem snad ještě neviděl. Doslova jsem si zde založil účet jen, abych tady napsal těchto pár vět. Informace, která se dá perfektně popsat ve 3 větách, roztažená na 3 odstavce, ve kterých se opakují slova jako ve slohu, který by u matury jen stěží prošel. Chápu, že nebylo moc o čem psát, ale napínat takhle čtenáře jako v nějaké detektivce, slovy jako by se snad blížila revoluce na silnicích, kvůli navýšení zátěže o 750kg je vážně směšné. Hlavně když v dnešní době si řidič může udělat za pár korun rozšíření B96, se kterým může právě řídit soupravu do 4,25t.

14
Před 1 rokem

Celá tahle sranda je jen kvůli elektromobilům. Ony ty baterky něco váží a nechat s nimi klasickou hmotnost pro B 3,5 tuny by znamenalo, že třeba nemůžete už zapřáhnout vozík pokud bude plné lidí. Tohle vám řeknou na školení řidičů, jak autor článku evidentně nechodí.

14
Před 1 rokem
Kamil Popule

A mají vůbec elektroauta tažné zařízení? 🤔 A o kolik se pak sníží dojezd, když za něj dám vozík, který s nákladem bude mít 650kg? Jen tak uvažuji, jestli se tohle někde řešilo. 🤔😉

1
Před 1 rokem

Dnes jezdí ty co mají ještě inkoust na řidičáku a je plno bouračk to by si měla uvědomit ta EU. Kuli mim umírají i zkušení řidiči a nejhorší jsou ty sváteční řidiči .Já by dal tvrdé tresty a ne jim umožnit řídit silné auta a kamiony napřed praxe a pak jo .Dával by řidičský průkaz na zkoušku 1rok 1 přestupek a 1 přestupek a je bez řidičského průkazu .A ne jim hned po 2 letech dát i na větší auta to bude mrtvých lidi ne 10 ale 1000 to ať si ta naše krásná unie uvědomí asi lidi podle nich umírá na silnici málo to už ta unie moc škodí v naší zemi?

1
Před 1 rokem
Lion Radek

Ti totiž potřebují aby co nejvíc lidí zemřelo a nemuseli vyplácet důchody,vo tom to je .

Před 1 rokem

Autor článku napsal dost omáčky, ale hlavní informace mu unikla. Navýšení maximální přípustné hmotnosti o 750 kg se bude pravděpodobně týkat jen bateriových elektromobilů. Takže například majitele obytných aut mají smůlu. Jejich Transit, Sprinter nebo Ducato budou stále max 3,5t (s řidičském sk. B).

9
Před 1 rokem

Je opravdu divné že takovou blbost stvoření lidé kteří berou obrovské peníze zavěste systém jaký byl za komunistů a máte klid a člověk ví že za volantem autobusu sedí člověk který má praxi to samé i náklaďáky.

8
Před 1 rokem
Jaromir Palička

Zkus si přečíst text který, jsi napsal.

1
Před 1 rokem

Zajímavé, Ale nechápu podmínku "vlastnit" řidičský průkaz 2 roky 🤨.

Jako kdyby to bylo o tom, že ten řidič se za dva roky naučí dobře řídit, tak možná.

Ale vlastnit ???

To znamená že ten dotyčný si čerstvý řidičský průkaz schová do šuplíku, za dva roky ho vyndá zvesela vyjede na vozovku 😱🤣🤨

Před 1 rokem
Michal Kortus

Tak prakticky nemate jak poznat, jestli nekdo ridi nebo ne. Pokud jej nevyzkousite jizdou...

Před 1 rokem

Zase jeden nepovedený článek. Psaní o ničem. Kdyby to bylo jak hlásá článek o kolik peněz by přišel stát a podnikatelé kolem autoškol . Tyhle změny budou vždy jen velmi opatné. A řízení těžších aut . Pěkná hloupost . Auta budou stejná jen se musí vejít do celkové hmotnosti o váhu baterií , kterým alternativní pohon je.

Zase chce být jeden pisálek zajímavý

Před 1 rokem

Je to jen kvůli těžkých elektroaut. EU si asi myslí, že si je všichni koupí. Ale to se dříve svazácká totalitní EU rozpadne.

3
Před 1 rokem

Na tomhle serveru jsem naposled, článek o govnu a titulek jak kráva. Navíc blbě napsán, nejprve kecy o ničem a nakonec nic... To by mě zajímalo, kdo studenty ve školách učí takhle psát? Nejspíše eurounionističtí bolševici. Podobné články o ničem dříve byly v Rudém právu, ale fakt je, že byly o něco zajímavější.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt