1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Podstatu clanku se dozvim az v poslednim odstavci,jinac je to jen kecy,kecy,kecy.Ondivuji tohoto novinare co dokaze napsaz za bludy, jo koruna ke korunce a ma milion.

10
Před 1 rokem
Jan Válek

A ty jsi spadl z vesmíru, že neumíš ani česky.

Před 1 rokem

Autor článku je idiot, nebo není, a je to novinářská hyena, která za peníze napíše jakýkoliv blábol. A strana 2 je, že stádo se musí salámovou metodou zbavit jakékoliv svobody a svéprávnosti a pod rouškou vyššího blaha uvrhnout do novodobého otroctví i pomocí nesmyslných Bruselských nařízení.

1
Před 1 rokem

Bože, to bude ještě větší binec na silnicích, jak teť 🤦‍♂️ Nýmand bez praxe a pravidelnýho školení sedne do těžkýho auta...nepředstavitelné! V zimě, na mokru, sněhu...

7
Před 1 rokem
Miroslav Špička

A o to jde až na prvním místě, takový frajer bez praxe svůj vůz zruší v první zatáčce a poběží si hned koupit jiný elektrovůz A ještě mu možná pomůže stát s dotacemi, takže vlastně na koupi nového vozu se tomu dotyčnému složí všichni obyvatelé té země 😱🤣🤣.

No nekupte to 😖

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

A jak toho chcete docílit? Aby lidé jezdili bez chyb? Umělou inteligenci? Každý může udělat chybu. Od chyb se člověk učí. Jsem vlastníkem řidičáku již 25 let. A udělal jsem pár chyb. Byl karambol, " jen plechy" ale i tak, to stálo nemalé peníze a starosti nejen mě, ale i automechaniků.

Před 1 rokem

Před 50léty uváděla příručka k automobilu,návod na seřízení ventilů.Ta současná varuje majitele vozu,,aby nevypil obsah akumulátoru.

15
Před 1 rokem
Miroslav Pivčík

Z tech novych asi nebude co pít,ty jsou bez elektrolitu.Zavedl bych v autoskole zkousky z vyhlasky 50.

1
Před 1 rokem

Tvl to je k vůli elektrošrotům,aby to mělo nějaký slušný dojezd budou muset dělat vetší a těžší baterie,nic jiného. Takovýma debilovinama se v bruseli zabývají stoupové .

1
Před 1 rokem

Moc pěkná vyhlídka, jen mám obavu ,že vzhledem k cenám nových vozidel nebudeme mít co řídit

7
Před 1 rokem
Vladimír Uher

Jak to že ne 🤨, vždyť se jich všude válí dost a dost, stačí se podívat i k vám do ulice, také bude určitě hodně 🤣

Před 1 rokem

Kdyby článek vyšel 1. dubna, tak bych řekl, že je to pokus o Apríl... Bohužel je to tvrdá realita a nesmyslná podpora elektroaut. Třikrát SLÁVA ekologii při likvidaci těch baterií.

5
Před 1 rokem

Takže se nebudete dívat na bezpečnost, ale umožníme se řítit po silnici se 4 250 kg autem a bez zkušeností.super EU

6
Před 1 rokem

To musí mít člověk fakt silný žaludek, aby napsal článek o ničem a dal tomu bombastický titulek.

Blokuji zobrazování článků z autozive.cz na Seznamu.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt