zrušit skupinu C a hotovo
😱
Jde pouze o další snahu protlačit větší prodej elektroaut. Ta jsou velmi těžká a tak by někomu ani nestačila sk. B do tři a půl tuny. Stejně to nepomůže. Elektromobily jsou drahé a jejich využití je velmi omezené. Lidé to zatím chápou a to v celé Evropě a pokud nejsou silně dotovány, jsou neprodejné.
a vy jste snad proti elektromobilům?
Že se můžou se skupinou B řídit menší vozidla mi přijde v pořádku.
Ale úplně bych zrušil jakkýkoliv vozejky - a kdo chce vozejky, ať má BE.
Každému druhému to nesvítí, druhá polovina tápe jak to zapojit a o upevnění nákladu se ani nebavím.
To je pěkná kravina,co jste napsal. Já se živím jako řidič náklaďáku který má celkovou hmotnost26 tun a za osobák si můžu zapojit vozík o hmotnosti max.750 kg jelikož mám jenom céčko,to mi přijde jako naprostá blbost. Malý ečko je jenom vybírání peněz!!!
Takže vozidla na alternativní paliva o 750 kg více. A to je vše? Titulek a úvod článku zní jako kdybychom měli dostat oprávnění pilotovat boeing a pak z toho vyleze vlastně nic.
Ani ne tak alternativni paliva, jako auta elektricka, to zase byl clanek...
Podle mého je to celé nesmysl. Praxe musí být prokázaná a ne jen vlastnit řidičák 2 roky. To je to samé jako u mentorů při dohlížení na 17 leté řidiče,je spousta řidičů, kteří jen řidičák vlastní,ale nejezdí a jak se bude praxe prokazovat, čestným prohlášením? Mě připadá celá EU nemocná svými nápady nebo nařízeními, která jsou proti zdravému rozumu.
Samozřejmě že je to celé nesmysl i ten článek. Ostatně tvrdí v něm, že B bude moci řídit více, ale neřekli co? Prostě zase vytržení z kontextu.
Hloupý článek od ještě hloupějšího autora. Jednoduchá reakce na zvýšení hmotnosti vozidla díky baterii. Až nás zaplaví tato zázračná superekologickà vozidla, která mají vyfuk v nejbližší elektrárně, možná se budeme ještě divit. Co se bude dělat s bateriemi? Ty určitě ekologické nejsou.
Já si řidičáky musel zaplatit tak jako zbytek normálních lidí,takže žádné vyjimky :
Tak to uděláme pěkně po Česku,jo ono je to těžší jak 3,5T no tak omezení rychlosti na 90max,zákaz vjezdu nad 3,5T,povinnost mít namontovány tachograf,dodržovat bezpečnostní přestávky,jezdit co rok na technickou a mít řidičský průkaz skupiny C1 samozřejmě s každoročním školením řidičů,dále zátěžové pneu a platit mýtné,protože já si dálniční známku platím s lehčím autem-nelítám vzduchem jako elektroauta,a abych nezapomněl samozřejmě eko daň z výroby energie pro tyto nesmysly,neboť si musíme vzít další svetr,aby se nějaký t.r.o.t.l mohl vozit v Elektru.
Elektrokola a koloběžky - řidičák na motorku taky je to těžké a jede to rychle.
Svět se v kravskou pr.el obrací.
A proč myslíte že se to zavádí? Kdyz má Ev auto v základu už skoro 2.5;tuny tak po naložení cestujícími a nákupem by jste už u některých Ev vozidel potřeboval právě řidičák na 3.5 tuny ! Naší šibalove v EU tak zabíjí dvě mouchy jednou ranou,vybruslit z dalšího problémů Ev aut - hmotnosti a ještě budou vypadat jako že chtějí zlepšovat život obyvatelům EU
No samozřejmě se to musí zmenit, když chtějí elektromobily jinak, by to nakonec mohli ridit jen Ceckari, je to logické jsou těžší, ale nelogické je to, že nemusí platit dalbice atd, jen, že je elektromobil, ale při tom je těžší jo to ma logiku.
Ja.bych spíš pridal zkousky na slaboproud a silnoproud😂
Opět článek o ničem. Bombasticke prohlášení a výsledek? Jen elektroauta. Pochopil bych se povolení skútr 125ccm s variatorem i mimo ČR.
Jinak tříkolka (tedy i trikolovy skútr) a čtyřkolka je brána jako vícestope vozidlo, tedy B. Takže jen další snaha protlačit elektrosmejdy,ktere svou váhou ničí vice silnice. Plus další negativa.
Takže ty další negativa jsou která? Já vím jen o jediném a to je cena.
Co se týká váhy tak to není tak úplně pravda pro malé Ev s malou baterii to neplatí.
Co se týká vzdálenosti tak to už také neplatí. Tak by mě zajímali. Můžete je uvést?
Paskvil EU.Autoškoly vychovávají řidiče víc než špatně, řidičský průkaz by měl získat jen ten kdo jezdí naprosto bez chyb a bezpečně! Řidičský průkaz, by mohl získat jedině po bezchybné písemné a praktické skoušce,a ne jako dnes za peníze,potom ty masakry na silnicích!
To bych bral... Aspoň by bylo pěkný koukat zas na skoro prázdné silnici jak za covidu...