1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Tak to je dobrej hokej.Mam postupne ridicaky od 15-ti let,mala motorka,pak vsechny motorky a auto.Po precteni toho clanku si nejsem vubec jistej,co muzu ridit.Zlaty komousi,tohle je monstrozni gulas.

35
Před 4 měsíci
Roman Schieszel

Zlatí komouši by vás mohli i zavřít 😉

15
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 4 měsíci

Za 35 let udělali zákonodárci ze skupin ŘP nepřehlednou bramboračku

26
Před 4 měsíci
Jiří Šimoník

Se nemůžeme divit? Benda, Němcová, Jakob atd., tam sedí asi od narození, tak jak mají vědět, co se děje mimo "barák"?

14
Před 4 měsíci

Nejhorší je ,že mám řidičák na traktor ,můžu za sebou táhnou vlek klidně s 10 tunama

a vše je v pořádku,a s klasickým B můžu max vozejk do 750 kg,hovadina a nic jiného,

akorát tahat z lidí peníze..

8
Před 4 měsíci
Michal Vachek

Přesně vystiženo

1
Před 4 měsíci

,,Když je hmotnost přívěsu do 750 kg, můžete jej připojit ke svému autu bez problémů, za předpokladu, že celková hmotnost soupravy (tedy automobil + přívěs) nepřesáhne 4 250 kg.,,

Ne jen klasickým B. musí k tomu být rozšíření B96...

2
Před 4 měsíci

Mám takové tušení, že české rozdělení skupin a vůbec jejich vysvětlení, neodpovídá standardu EU. Opět. Místní prostředí mi připadá silně ovlivněno lobistickou klikou českých autoškol.

Před 4 měsíciUpraveno

Kontrolní otázka: pokud mám u A1 poznámku: 79(<=50cm3), mohu řídit 125cm3?

Řidičák od roku 1986. I s Béčkem.

3
Před 4 měsíciUpraveno
Jindrich Toman

Ano, ale jen automat do 11 kW.

Je to blbost, s touto 50 to tehdy bez řazení nešlo, ale bohužel.

Je to specificky české omezení, zase byl někdo blbě aktivní a ochránil nás, před námi samými. V Německu stačí ústní přeškoleni v rozsahu 1 hodiny. Prostě formalita, u nás si musíte udělat aspoň A1, což stojí skoro jako velká motorka. A do toho se mi nechce.

1
Před 4 měsíci

Článek o ničem-pokud má někdo ŘP logicky by měl znát platné předpisy. No a jaký rozsah příslušná skupina povoluje je tam přece napsáno.

2
Před 4 měsíci

Jednoduchá otázka: Syn má čerstvý ŘP sk. B. Může řídit "pionýra" s nožním řazením, či moped "stadion" s ručním?

Před 4 měsíciUpraveno
Pavel Weber

Proč by nemohl?Pionýra by mohl řídit s řidičákem od 15 let.

1
Před 4 měsíci

Koukám, že zase nebylo o čem psát? Děláte ze čtenářů idioty nebo si myslíte, že jsou?

4
Před 4 měsíci
Fort Zdenek

Soudě podle některých diskuzních příspěvků-nedělají....😒

Před 4 měsíci

Nevidím tam nic ,co se týká čtyřkolek.Je to motorka nebo auto podle obsahu?

2
Před 4 měsíci
Jaroslav Hruza

Zdravím, je to dvoustopé vozidlo, takže stačí B.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt