Toto čeká většinu elektromobilů nebo hybridů. Přeji jim to. Nedořešené technologie pro zelené moz.....
Článek více méně o ničem. Jediné co jsem se dozvěděl je, že nelze opravit auto. Kdyby byl popsán důvod nemožnosti opravy, jistě by se našel někdo, kdo to dokáže.
Nerozumím hybridům. To auto, když odejde baterie nejede pouze na palivo? A není tam baterie na nastartování? A 3 roky záruka je dost málo.
Můj známý má jedno pravdivé pořekadlo: " Když chceš opici, musíš mít na banány".
Proč banány? Na opici stačí flaška rumu.
Tak vemte ten zázrak, (elektromobil) zajete sním do Charkova a zachrante Ukrajinský lid.
Koupit si hybrid,to by mne vážně ani nenapadlo.Nejlepší je atmo.diesel.
A kde je tedy ta EKOLOGIE?
Jaká ekologie ???????? V celém GreenDealu o ekologii nejde - jde o zelený byznys a ideologicky zfanatizovanou politiku ... každému politikovi se to líbí ,ideální program ! Musite platit a platit a platit ,uskrovnit se , a za 50 let zachráníte planetu Zemi - možná že ne ,ale to už mi jako politikovi bude jedno... pro politiky není lepší program,než ten u kterého se obtížně vyhodnocuje jeho plnění ,a navíc to bude dělat jiná generace...
Toto je tak obrovskej blábol,,to snad není možné aby normální člověk mohl tak Boha pusté žvanit
Auto na baterky je na hraní,pokud chcete jezdit,tak pouze spalovací motor.,😁
Kdepak je ta ekologie sešrotovat jinak funkční auto. Našlo by se více příkladů než jen baterie.