1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Toto čeká většinu elektromobilů nebo hybridů. Přeji jim to. Nedořešené technologie pro zelené moz.....

43
Před 3 roky

Článek více méně o ničem. Jediné co jsem se dozvěděl je, že nelze opravit auto. Kdyby byl popsán důvod nemožnosti opravy, jistě by se našel někdo, kdo to dokáže.

1
Před 3 roky

Nerozumím hybridům. To auto, když odejde baterie nejede pouze na palivo? A není tam baterie na nastartování? A 3 roky záruka je dost málo.

3
Před 3 roky

Můj známý má jedno pravdivé pořekadlo: " Když chceš opici, musíš mít na banány".

15
Před 3 roky
Tomáš Čaněk

Proč banány? Na opici stačí flaška rumu.

2
Před 3 roky

Tak vemte ten zázrak, (elektromobil) zajete sním do Charkova a zachrante Ukrajinský lid.

13
Před 3 roky

Koupit si hybrid,to by mne vážně ani nenapadlo.Nejlepší je atmo.diesel.

18
Před 3 roky

A kde je tedy ta EKOLOGIE?

20
Stefan Toth

Jaká ekologie ???????? V celém GreenDealu o ekologii nejde - jde o zelený byznys a ideologicky zfanatizovanou politiku ... každému politikovi se to líbí ,ideální program ! Musite platit a platit a platit ,uskrovnit se , a za 50 let zachráníte planetu Zemi - možná že ne ,ale to už mi jako politikovi bude jedno... pro politiky není lepší program,než ten u kterého se obtížně vyhodnocuje jeho plnění ,a navíc to bude dělat jiná generace...

4
Před 3 roky

Toto je tak obrovskej blábol,,to snad není možné aby normální člověk mohl tak Boha pusté žvanit

8
Před 3 roky

Auto na baterky je na hraní,pokud chcete jezdit,tak pouze spalovací motor.,😁

9
Před 3 roky

Kdepak je ta ekologie sešrotovat jinak funkční auto. Našlo by se více příkladů než jen baterie.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt