1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

jednou jsem se s takovým tvorem setkal jel jsem dodávkou po dálnici 100 a mladej hejsek v audi mě předjel a šlápl na brzdy no a já přidal a neukecal to nakonec se zjistilo ,že si auto půjčil od otce on auto na odpis já novější dodávku vše bylo natočeno na kameře a u soudu měl smůlu takže mě klidně vybrždujte

17
Před 3 roky

21.2.22 lochkovský tunel směr Strakonická. Já v kamionu, 25tun nákladu +16tun souprava. 41tun . Přede mnou jouda s fordem a na 80 jede 60 protože psal sms. Problikl jsem ho ,bezdůvodně brzdil dopravu. Co udělal? Šlápl na brzdu. Jelikož nějaký pátek jezdím , tak jsem to čekal.Kdybych reagoval nepřiměřeně tak ho zmačkám jak papír od sekaný.Nicméně ještě mě asi 2x vybrzdil , pak přejel do levého pruhu a jal se mně natáčet. Nevím co si chtěl dokázat,snad jen ukojil svoje ego. Ale za jakou cenu?? Že mohl způsobit nehodu. A až někdo okomentuje že kamiony jsou zlo, tak si vzpomeňte třeba na nákupu jídla nebo oblečení. Kdo vám to přivezl? Dodávka do 3,5t určitě ne.

18
Před 3 roky

Mně více vadí, když předjíždím kamion, tempomat mám nastavený maličko přes povolenou rychlost, najednou "přiletí" frajer a začne na mě troubil a mrkat světlama. Nerad vyhazuju zbytečně peníze za černobílé, nehezké fotky, které posílají v obálce s pruhem.

6
Před 3 roky
Luky

Vážený pane Komárku, nejspíše to nebude váš případ, ale přejiždění je manévr, který by měl být rychlý a bezpečný. pokud dojedete auto, které se rozhodne předjíždět kamion ve 100km /hod na dálnici a pošle to před Vás i když bych to v pohodě projel - musím brzdit, tím pádem nedodržuji bezpečnou vzdálenost atp. To mě vcelku nevadí, protože je to u nás naprosto normální. Ale nechápu jednu věc proč nepodřadí nebo nešlápne na plyn. Celý tento manévr potom trvá dost dlouho. Takže jsem schopen vytroubit i vyblikat řidiče, který tam ve své 100km jizdě mě to tam pošle - většinou tak 150m před předjížděným kamionem ( abych ho náhodou neskřípl a on nemusel brzdit nebo ubírat ) a dále si v klidu jede svojí rychlostí a předjíždí. to že já musím brzdit ze 140 na 100 / nedodržuji bezpečnou vzdálenost apod. Tyto řidiče nezajímá protože oni předjíždí a myslí si že jezdí bezpečně. Potom samozřejmě jedou v levém pruhu dalších 150m než se zařadí.

4
Před 3 roky

Absolutně nesouhlasím s jakým koliv vybržďovtanim, ale proč tam není celý záznam z incidentu a především to jak se choval ridic kamionu ??!! Pak narazí na labilního jedince a odnesou to zpravidla ostatní neviní! I ten kamion měl byt v hledáčku policie

35
Před 3 roky
Pavel Šošolík

Co má co společného vybrzdovani s tím co kamion udělal nebo neudělal předtím? Já ten kamion řídit tak mu trochu učísnu pěšinku na zadním nárazníku.

40
Před 3 roky

Miluju tyhle moralizující články, ať už je píše novinář,nebo tiskový mluvčí PČR. Vybržďování je svinstvo - bez debaty. Chování kamioňáků není ale o moc lepší. Chápu, že táhnout se 100km za jedním autem je na palici, ale ohrožení předjíždějícího auta v levém pruhu, protože se po dloooooouhé době rozhodnu, že teď chci předjet a prostě se tam nacpu a on musí uhnout, protože já jsem král silnic, je svinstvo uplně stejné. A stejně, jako mezi kamioŇákama jsou magoři, tak jsou megoři i mezi řidiči osobáků. Tuhle mě vybržďoval kamioňák - já jel předepsných 80 a on dal kilo jen proto, aby mě předjel a vybrzdíl. Důvod bylo, že jsem mu nedal přednost, když vjížděl z připojovacího pruhu do průběžného - já jsem jel v průběžném. Takže chlapci ve velkých autech, jak vy k my, tak my k vy..

9
Před 3 roky

... a hned na to vjel ten kamion do zákazu aut nad 7.5t 🙂

14
Před 3 roky
Otakar Havla

Nechci rýpat , ale ve Francii, tak jako u nás i jinde ve světě , neznamená zákaz vjezdu nákladních automobilu , to že tam nákladní auto nemůže. Ať časové , nebo tranzitní , ale i jiné výjimky jsou zcela běžné . A pod tou značkou dodatková , byla. Ale nebudu typovat co na ní bylo. Ale jedno vím určitě. Pokud by tam byl pro něj zákaz, tak má toho frantíka na motorce už na majáku před sebou také😉.

Před 3 roky

Vždyť je to vidět všude každej druhej dement jede s telefonem v ruce.. je to opravdu demence

7
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt