1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

V civilizovaných zemích je povoleno 0,5 - 0,8 promile. Akorát v Čechách, na Slovensku, v Rusku, Kazachstánu a několika jiných zemích třetího světa je nulová tolerance.

22
Před 2 roky
Peter Nesvara

Máte pravdu. Těch 0,3 nebo až 0,5 vy bylo fajn. 0,8 může být pro některé jedince docela dost. Ale pak bych dával totální tresty. Překročiš 0,5 a dávej papíry. Jinak znáte náš národ. Dovolíte jet 130 km v hodine a my pojedeme 135 km v hodine jelikož to není az tak hrozné...

Před 2 roky

Já už to neřeším přestal jsem prakticky úplně pít alkohol a i dva dny v týdnu jist jídlo ale na vánoce i silvestra si dám a neuvažují přemýšlet o tom že druhý den pojedu s autem nebo s mašinou tedy v zimě ta druhá varianta neplatí ani za střízliva prostě na takové přemýšlení po vypití kdy můžu jed a kdy ne jsem vyučený čip v tomto bo já js patřil mezi ty co prostě v minulosti pozili a jeli autem a samozřejmě nadejchali u sebe mohu říci že jsem měl ne nijak velký extrém ale bylo to k 1,5 promilích cos mě vyučilo a to ještě neplatil bodový systém.

3
Před 2 roky
Darius Dolasinski

Ale před psaním komentáře jste si dal pořádně, co? 🤣

Před 2 roky

No, já nevím, třeba úplně obyčejnou vodu tady nikdo nezmínil. Asi je sakra rozdíl, jestli budu ráno s opičkou sušit hubu nebo se prostě poctivě budu prolívat čistou vodou, tak tělesné orgány prostě ten alkohol odfiltrují dřív. Nemyslím tím, že budu za hodinu řídit tisíc kilometrů, ale ten rozdíl musí být v řádu hodin... A stejně tak, pokud na párty popíjím víno nebo panáky, tak je naprosto jasné, že pokud budu pít i vodu, nebudu ráno tam, kde pouze s přísunem plnotučného pití... No a jestli tady někdo povídá, že si dá po obědě dvě dvanáctky a pak sedá za volant, tak je to normální gauner.

2
Před 2 roky

Kecy v kleci... Normálně k menicku 2 dvanáctky a hurá za volant, je to nejen zdravé a dobré ale i krásně povzbudí organismus......

13
Před 2 roky
Vit Matyas

Dvě dvanáctky za volantem povzbudí organismus? 🤔 No, možná ano, ale pedofilie je taky trestná.

1
Před 2 roky

No když vidím některé řidiče co předvádějí, nebylo by na škodu, kdyby si dali jednu čtvrtku na kuráž. Vzhledem k tomu, že je u nás nulová tolerance, doporučil bych MHD!

1
Před 2 roky

blbost ze běh nezrychlí metabolismus a tim i odbourávání alkoholu.tendencni článek.doba je zla, novinařina hrůzná

12
Před 2 roky
Kamil Němeček

Přesně. Vše, co zrychlí metabolismus, zrychlí i odbourávání alkoholu.

Ale určitě ne tak, že jste po flámu za hoďku střízliví 😂.

7
Před 2 roky

Neexistuje zbytkový alkohol! Nechápu ,kdo to kdy vymyslel! Pořád je to alkohol v krvi !

9
Před 2 roky

Tak to v českejch seriálech neřeší.Jedna sklenka vína a jede jako by se nechumelilo.Tady musí bejt takovejch řidičů.

Před 2 roky

Další tendenční snůška blábolů!

11
Před 2 roky

Sedláčku, Sedláčku, ty musíš být velice slabomyslný. Ještě jsem nečetl jediný rozumný článek.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt