Aby byla reklama OPRAVDU vtipná , musí být i trošku nekorektní . Je jedno vůči komu ! Dneska hóóódně reklam nezaujme zbožím , které propaguje , ale svou nebetyčnou debilitou . A tím nás denně futruji !! Nevím , co mohl někdo vyčíst reklamě se zklamanou maminkou , pro kterou je druhé natíráni plotu mimo její horizonty .
Ještě byla dobrá, ta s těma policajtama - Koupili jsme si žvejkačku bez cukru a voni jsou normálně sladký!!! A náčelník povídá - To je v pořádku, a rozsviťte si světla, už se stmívá...
Ta byla opravdu super! Ještě po dlouhé době si děti na to hrály, hláška z pokojíčku: A rozsviťte si světla! mě vždy odrovnala.
Vzpomínám si na Bóbika. To jsme se chechtají celá rodina
Tak já také něco přidám... Hodně se mi líbí reklamy s Ivanem Trojanem. Zřejmě si pečlivě vybírá v čem bude hrát.
Pamatuju reklamy na kterousi značku piva, klobouky v podobě pivních zátek a skvělé scény party chlapů - Kde je Karel? Zaseknul se v práci!
T hlášku používám furt ale byl to Pepa ne????
Ta s tím polským kšeftmanem...hrál tam Trojan.
to bylo super a v Polsku se proti tomu tuším bouřili akorát už nevím na co to bylo
Šteindler s Vávrou: -ale my pereme na čtyřicet. -my pereme na devatenáctsetčtyřicet
Jj Áriec 😄 nebo Škoda Henlein ta byla taky dobrá
Super byla také reklama na olej pašovaný přes česko-slovenskou hranici v době, kdy jsme ještě byli jeden stát.
V živé paměti mám reklamu na prací prášek Árijec s Veronikou Žilkovou.To by se dnešní ochránci všelijakých práv po---li.
Pro mne byly dobré i reklamy (tuším T-mobile) s Chuck Norrisem. Třeba: bruslím! Anebo s kaprem.