"Bóbika" je scénka z filmu Pana účetního, tam ji ale zvrzali tím, že pečeného pejska ukázali.
železo stárne, železo stárne..a pochodovali tam rytíři v brnění a plné zbroji...
Fuplík? Tam jsem nikdy nebyl... ale fletěla sem moucha, fádila jak -ebil...
Tehdy jsem si polila úplně nové bílé triko, právě tím nápojem, na která Ftefan dělal reklamu. Taky jsem se smála, jako... nechci říct co.
Lidi mi víkají, ve povád fpím. To je pvavda, ave mufím vám povedef pvoč. Náf kofour tak ftlouftnul, ve vůbef nemůve chytat myfi. A tak mufím po nofích vafkakovat za něj.
Ale mufím vám víft, ve myfi mi vůbef nechutnají. Ani f kečupem. Mufím kavdou povádně vapít fofolou, jinak by afi vylezla fpátky!
Ta tzv. hrubě nekorektní reklama s barvou na plot byla skvělá...neznám nikoho, koho by pobouřila nebo urazila. K čemu korektní, ale naprosto stupidní reklama a že jich je! Stejně krásně nekorektní byly reklamy tuším od Baumaxu...
Právě Česká soda by byla teď potřeba jako sůl se svým extrémně černým a drsným humorem - pro tu dnešní - přiblble korektní, přehnaně "rasovou, genderovou" a kdoví ještě vůbec jakou - dobu. Čtvrtníček, Vávra, Šteindler a všichni kolem nich si zaslouží metál, že "vyrobili" něco podobného, něco, co nemělo hranice, žádnou brzdu!
Jejich reklama na prací prášek Árijec.. 🤣
Opravdu nahlas a od srdce jsem se smála reklamě na couvacího asistenta VW - koně v ohradě 😄 a pak holčička co hodí panenku na přední sklo auta a sebere spolujezdkyni sušenku fidorku 😄
S tou fidorkou se mi to nelíbilo.. To jako budeme učit děti, že co si ukradnou, to mají?
a co fíjo s Kohákem
Česká soda bylo přímo zřídlo úžasných a nekorektních reklam. V paměti mi utkvěla třeba parodie na vánoční reklamu jednoho mobilního operátora. Původní reklamní slogan "GO, Ježíšku, jen GO!" byl zachován, ale doprovozen záběry na Ježíše nesoucího kříž a poháněného důtkami.
Jednou na Silvestra byla reklama, kdy pan chytal ryby a stále ho obtěžovali komáři, což komentoval slovy - zkurvené komáre! A pak se ozval reklamní ženský hlas - zkurvené komáre spolahlivo pošle do riti repelent! Nikde jsem tu reklamu nenašel, ale tohle byla špička!!!!
pro mne byla před 30ti lety jednoznačně jednička reklama na motorový olej Trysk, ve které Vilda Čok zahlásí: "S motorovým olejem Trysk nezadře motor ani tvá manželka" Pamatuje to někdo?