1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

"Bóbika" je scénka z filmu Pana účetního, tam ji ale zvrzali tím, že pečeného pejska ukázali.

2

železo stárne, železo stárne..a pochodovali tam rytíři v brnění a plné zbroji...

Fuplík? Tam jsem nikdy nebyl... ale fletěla sem moucha, fádila jak -ebil...

Tehdy jsem si polila úplně nové bílé triko, právě tím nápojem, na která Ftefan dělal reklamu. Taky jsem se smála, jako... nechci říct co.

15
Před 2 roky
Zapletalíková Soňa

Lidi mi víkají, ve povád fpím. To je pvavda, ave mufím vám povedef pvoč. Náf kofour tak ftlouftnul, ve vůbef nemůve chytat myfi. A tak mufím po nofích vafkakovat za něj.

Ale mufím vám víft, ve myfi mi vůbef nechutnají. Ani f kečupem. Mufím kavdou povádně vapít fofolou, jinak by afi vylezla fpátky!

1
Před 2 roky

Ta tzv. hrubě nekorektní reklama s barvou na plot byla skvělá...neznám nikoho, koho by pobouřila nebo urazila. K čemu korektní, ale naprosto stupidní reklama a že jich je! Stejně krásně nekorektní byly reklamy tuším od Baumaxu...

17
Před 2 roky

Právě Česká soda by byla teď potřeba jako sůl se svým extrémně černým a drsným humorem - pro tu dnešní - přiblble korektní, přehnaně "rasovou, genderovou" a kdoví ještě vůbec jakou - dobu. Čtvrtníček, Vávra, Šteindler a všichni kolem nich si zaslouží metál, že "vyrobili" něco podobného, něco, co nemělo hranice, žádnou brzdu!

22
Radek Fric

Jejich reklama na prací prášek Árijec.. 🤣

Před 2 roky

Opravdu nahlas a od srdce jsem se smála reklamě na couvacího asistenta VW - koně v ohradě 😄 a pak holčička co hodí panenku na přední sklo auta a sebere spolujezdkyni sušenku fidorku 😄

5
Dana Krásová

S tou fidorkou se mi to nelíbilo.. To jako budeme učit děti, že co si ukradnou, to mají?

Před 2 roky

a co fíjo s Kohákem

Před 2 roky

Česká soda bylo přímo zřídlo úžasných a nekorektních reklam. V paměti mi utkvěla třeba parodie na vánoční reklamu jednoho mobilního operátora. Původní reklamní slogan "GO, Ježíšku, jen GO!" byl zachován, ale doprovozen záběry na Ježíše nesoucího kříž a poháněného důtkami.

4
Před 2 roky

Jednou na Silvestra byla reklama, kdy pan chytal ryby a stále ho obtěžovali komáři, což komentoval slovy - zkurvené komáre! A pak se ozval reklamní ženský hlas - zkurvené komáre spolahlivo pošle do riti repelent! Nikde jsem tu reklamu nenašel, ale tohle byla špička!!!!

3
Před 2 roky

pro mne byla před 30ti lety jednoznačně jednička reklama na motorový olej Trysk, ve které Vilda Čok zahlásí: "S motorovým olejem Trysk nezadře motor ani tvá manželka" Pamatuje to někdo?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA