1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ale už od roku 2025 se mění výpočet a penze budou jen klesat!

3
Před 1 rokem
Jiří Šimoník

Podle mě lžete. Máte nějaký důkaz? Uveďte ho sem, prosím.

3
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 1 rokemUpraveno

A o chystaných změnách (redukci) výpočtu,které Jurečka oznámil velkohubě už před téměř 2 měsíci (!) a poslal do Sněmovny, zase ani slovo. Snad nejde o záměrné mlžení na vládní objednávku....

3
Před 1 rokem

Dobry den bylo mi 63let a chyby mi 7let dostanu vubec nějaky duchod nemam vubec žadne informace jenom vim že musite mit 35let odpracovanych v mem věku mě už nikdo nezaměstna mam artrozu kolen pateře beru prašky na tlak ledviny mi už neslouži plice pani doktorka řikala že to comě trapi nemoce to neni tak važne aby mi dali duchod tak sem na pracovnim uřadě oni mi daji nějake prace zavolam tam řeknou bereme vas a když jim řeknu datum narozeni tak mi řeknou že promě v takem věku neni prace tak nevim co mam dělat kdy mi daji nějaky duchod abych mohl nějak žit.

2
Před 11 měsíci
Miroslav David

Včera jsem byl na důchodovým zjistit si kolik let mam odpracováno,kolik by byl múj důchod až do něj teda půjdu,Je mi 61 let,kolik bych dostal kdybych šel do předčastnýho důchodu.Tak že paní mi řekla odchod do starobního důchodu v 68letech a to hlavní odpracováno minimálně 40let,odchod do předčasnýho 65 let a odpracováno min.35let.Peníze mi vypočítávala od roku 1986 ted mam odpracováno40let a dostala se na 20456kč.Předčasný důchod v 65letech peníze 15756kč.Žádná sláva až pujdu do starobního důchodu budumít 47let odpracováno.Tak že jak už jsem psal na starobní nemáte nárok podmínka 40let,předčasný je stanoveno35let.Hezký den

1
Před 1 rokemUpraveno

V roce 2024 při výpočtu důchodu není zásadní rozdíl oproti 2023 až na koeficienty výdělku od roku 1986 a redukční hranice, tedy metodika je stejná. Autor článku tedy v podstatě nic nového nenapsal...

2
Před 1 rokemUpraveno

Neděkujeme lidovcům za snížení nových důchodů zde důkaz:

Odkaz

www.finance.cz
Jak ovlivní částku důchodu plánovaná vyšší redukce výdělku z aktivních let
4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt