Proč to odebírají jen komunistům. Byli s nimi ve vládě i lidovci.Již vidím jak odebírají důchody svým dědečkům a babičkám.
Ti, alespoň někteří, pracovali.
Ale ze státního rozpočtu se platí i těm, kteří se práci vyhýbali a uměli jen pít a řečnit. Disidenti, kteří tvrdí, že celých 35 let po převratu, oni chudáčci, pracovat nemohli, mají důchod štědrý.
Takové jejich bádání bude muset být něčím směroplatně podloženo a 4000 rozhodnutí bude muset být nenapadnutelné a víme jak to u nás chodí. Je to jedna velká Jurečkova PR bublina, která zase rychle splaskne.
Jen jestli nejsou tito badatelé dražší, než usmolená úspora při krácení důchodu. Jsem přesvědčen, že ano.
Jen tak dál, důchody by neměli dostávat žádný...! Bolševici!
A prezident taky ne ?
To se bude řešit i pan president ?
Dobrý den, nikoliv, v rámci KSČ a armády měl jen řadové funkce/členství. Krácení se týká jen těch nejvyšších, například vedení armády nebo vysoké funkce UV KSČ.
Po více jak 30 letech trapná šaškárna 🫣🫣🫣
Máte pravdu. Tuto šaškárnu rozjeli lidé z pětižumpy.
...tvl badatelé! 🙂 🙂 🙂 ...to je po mě! 🙂 🙂 🙂 rok 2024 a my živíme takhle důležité badatele!!! ...než začnete tady prskat,připomínám ROK 2024 !!!!
Až budou s komunistama hotový, tak by mohli pokračovat na sobě a na disidentách, kteří tady dýchali vzduch zadarmo.
Dobrý den, disidenti mají již od letošního roku zajištěný nárok na průměrný důchod i bez minimálních dob důchodového pojištění. Stačí jím dosáhnout důchodového věku.
A Andrej bude mít taky míň?
Dobrý den, pokud myslíte Andreje Babiše, tak tam je to nepravděpodobné, protože on nebyl ve vedoucích funkcích tehdejšího režimu. Krácení důchodu se týká jen těch nejvýše postavených.
Asi nemají nic jiného na práci, no budiž, a kdo se bude zabývat zločiny, které na českých občanech dnes páchá Fialova rádoby vláda, tak na to jsem teda zvědav