Taj že když komunisty, navrhuji vehementně krátit důchody i čelním politickým činovníkům všeho druhu kapitalistického zřízení, kteří svoji přičinlivou rokou prohospodařily desítky bilionů Kč, které nahospodařili komunisti. Škody, kteří tito lidé způsobili jsou nedozírné a jsou ekonomicky prokazatelné. Když spravedlnost, tak se vším všudy
A co náš nejvyšší? S bývalou politručkou na hradě? Taky?
BERU TO JAKO PRECEDENS!
Dá se celkem lehce dohledat na wikipedii:
Až to tu praskne, navrhuji použít stejné paragrafy a sebrat důchody současným papalášům!!! 🙁
RK
Že za komousu bylo vše plne obchody svoboda tisku možnost cestování životní úroveň vyšší jak na západě že soudružko ne byl zde svrab a nestovice.
Celá tahle instituce je trapná uměle vytvořená trafika pro nemakačenka.Pak se dívíme,kam mizí peníze z rozpočtu.
V té době skoro každý, kdo chtěl nebo vykonával vedoucí pozice byl v KSČ. To se bude tedy týkat všech. To však bude velké čidlo. To, co je zde uváděno je velice směšné číslo.Tak tedy spravedlivě všem nebo nikomu. Ale určitě všem odebrat vysluhovost. Nechápu, proč ji měli. Všichni lidé pracovali a dostali snad vysluhovost k důchodu? Navíc odcházeli do důchodu v 50 letech i dříve. Už to byl benefit. A dnes pan prezident souhlasí s navýšením odchodu do důchodu. Jak trapné.
Tak když odpracuji v podniku jako dělnice 43 let v nepřetržitém třísměnném provozu, tak jsem ublížila komu ? ? A že by členství v KSČ mělo vliv na důchod jsou kecy. Spíš by mě zajímalo, proč disidenti 30 let nepracovali a důchod jim prezident schválil !
Po 35 letech je opravdu správná doba si vzpomenout na komunistickou věrchušku a zkrátit jim důchody.
Nejspíš všichni tito hrdinové čekali až vymřou ,aby nenarazili a nyní předvádí spravedlnost.
Směšné a ubohé...Nojo,nejsme jako oni!🙂
Současné vládě také po 50ti letech snižte důchody,když mají všichni nahrabáno a nějaký důchod jim bude "ukradený."
...je mi z nich na blití...
Neuměli s tím nic udělat hned po převratu a teď, tolik let po revoluci se v tom patlaj.....a má to ještě vůbec nějakou cenu?.....a bude v těch prominentních komunistech počítáno i s agentem Pávkem?....a tou jeho politručkou?.....
Badatelé? Dobrý vtip. Jenom další zbytečná "výzkumná" partička. Myslím že tahle činnost i její výsledky už dnes nikoho nezajímají. Hlavně že platíme z daní další zbytečné vyžírky.
To je teplé ,dobře placené místečko . Loví také na vysokých postech ??? To si určitě netroufnou !!!
Prošel jsem místní hřbitov mám pro vás asi tucet tipů, kam mám jmenný seznam zaslat?
To už chcete být trapný za každou cenu? A vy, nepatříte taky mezi ně?
To jsou starosti "výzkumníků"... 😄