1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Bravo, pane Fialo a vládo! Vstoupili jste do dějin, jak dědky, pokud ještě žijí, obrat a zachránit tím důchodový účet. Když dědouši pomřou, hodil bych to na jejich děti. Ty přece byly vychovány z funkcionářských platů. (A co na to náš ústavní soud?)

33
Před 7 měsíci
Franta Kaminski

Ústavní soud, ta banda zaprodanců téhle vlády jim jde na ruku.

28
Před 7 měsíci

Mám dotaz ti badatelé to dělají zadarmo jako koníček nebo jsou placeni z našich daní . Já jen, aby to co se ušetří nezblajzli tihle badatelé, pak by tahle akce měla celkem nulový efekt.

103
Před 7 měsíci

A to probrali i členy min 2 vlád, po plyšové revoluci? Badatelé. To budou zase monstrprocesy. Oni ty komanče ještě předčí. Hlavně, když se odvede pozornost, od jiných věcí ,co hrozí od EU. Vláda už musí být hodně zoufalá.

44
Před 7 měsíci
Jan Novák

No já bych to probrala do teď.Mozna bychom zjistili i kdo měl vliv na vývoj petikolky.Mozna bychom se divili.

18
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíciUpraveno

Doufám a ještě velice doufám že těm dvou( 2) komárům který se krásně prochází na 🏰a ještě se smějí lidem do očí seberte celý jejich krásný důchod protože jsem necinkal klíči v 89 jen tak, takže do toho ať vím že je aspoň něco v pořádku.🦟🦟👎

20
Před 7 měsíci

Co stojí ti badatelé tak by byly další prachy na důchodce.Kdo vymyslel tu pitomost.Tak že i pan prezident sloužil komunistům,tak by měl mít menší důchod.To se ale slepenci nehodí.

21
Před 7 měsíci

To jste se probrali brzo,každý kdo mával rudou knížkou je v letech kdy mu z kapsy kouká parte.O kolik jim to zkrouhnete?Topolánek ,Zeman a ty lehkoživkové rozdávali medajle,bratrum Mašínovým.Jak součastného prezidenta nemusím ,tak to má v hlavě srovnané.Kdyby ten šmejd Sacher nenechal vylítnout komínem všechny svazky KSČ,STB tak by nemohl být v republice takovej bordel,kde sedí ve vládě všichni křišťálově čistí,jenom jeden je zločinec,kdo to asi je?

13
Před 7 měsíci
Jiří Staněk

Zeman Mašínům žádný medaile nedal!

6
Před 7 měsíci

A co náš soudruh generál prezident?

165
Před 7 měsíci
Miloš Pavel

Ten si to i s chotí prý už odpracoval

32
Před 7 měsíci

účastnili se od roku 1948 megazločinného loupežného spolčení a genocidy , spáchali z prvorepublikové ekonomické a morální vyjímečnosti všeobecný úpadek , republiku oploceným plotem degradovali na koncentrační tábor , vykořisťovali národ prací za almužnu a pravdu nahradili lží. No a za tu vlastizrádnou sabotážní zkázu si zařídili na naše poměry blahobyt ? Proč je ten odstup od roku 1989 ???

Ps: ten časový odstup dokazuje ,že padoušský komunismus tady sice zákonitě zkrachoval ale neskončil. Proto máme padoušské bilionové státní dluhy............................

74
Před 7 měsíci
Jaroslav Kaňka

A Ty máš loupežníkem Fialou vykradený mozek !!!

107
Před 7 měsíci

Doufám, že budou bádat i po tom bojovníkovi proti minulému režimu a potom mu vyméřili průměrný důchod,dle mého názoru proti mému výméru je prominentní, já musel víc jak 46 let odvádět na sociálním a zdravotním ,tak jak to vlastně je badatelé

24
Před 7 měsíciUpraveno
Zdenek Kudyn

Přesně tak, syčáci to jsou. Kdyby člověku chyběl jeden den tak nedostane důchod žádný, ale tihle flákači si celý život užívali a deska na úkor těch co dělali si budou užívat zase. Lidovci byli vždycky sebranka i s tím jejich pánbíčkem. A navíc, jejich potentáti ve straně lidové tady 40 let s komunisty vládli.

19
Před 7 měsíci

Malá rada "pátračům", při tom usilovném pátrání, nezapomeňte pátrat na hradě.

162
Před 7 měsíci
Zdeněk Šuchman

Tam by našli hned dva .

121
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt