Ti mačopudi mají do konce života vystaráno.Jejich děti to samé,neb si skupují momentálně volné prostory po krachujících živnostnících.....ten p.Fiala neví jak to v životě chodí.Vystudoval novodobý VUML za peníze poplatníků.Je ostudou tohoto státu.Přál bych mu tu UA,klidně se tam může prohlásit za spasitele.Tady ale napáchal zlo,jako Uzurpátor.Proč se nepodívá na TN,nebo příspěvky čtenářů.HANBA......I jeho rodina se za něho musí stydět.Je to vlastizrádce,a pokud vím,tak je to trestné.
Souhlasím. Je mimořádná situace a většině lidí se platy nevalorizují.
Valorizovat u důchody třeba i ty ve výši 70 000 Kč přijde státu moc draho. Senioři si jistě ani sami nepřejí žít na úkor dalších generací. Jsme v tom všichni a tak bychom se všichni měli uskromnit.
Svítilová vzpomeň si na ty svoje kydy až budeš v důchodě a budeš brát důchod, který bude třeba 20 % průměrného platu. Nic jiného ti nepřeji !
Naplánujte omezení dávek nepřizpůsobivých ,kteří dlouhodobě sosají tento sociální systém tam jsou ty miliardy a důchodce nechte napokoji ti lidé mají většinou odmakáno tak at mají taky důstojný příjem.
Proto píší o důchodech,aby se nikdo nevrtal v nepřízpusobivích.Celý život jsem i pro ně odváděla daně.A teď zase musím poslouchat jak vysávám stát fakt super.
Někde se ušetřit na naše poradce musí .
Jaké musí mít vzdělání poradce? Maturita, VŠ?
Kde je navýšena rodičovská? Stále 300 tisic již 3 roky. Maminka asi vezme 2 leté dítě do šátku a půjde si přivydělat, že? Pro méně chápavé je to 12,5 tis měsíčně na 2 roky.
Ve Švýcarsku neexistuje žádná rodičovská dovolená, žádné porodné a nemají se tam špatně, čím to je a navíc práci ženě s malým dítětem drží jen a jen dva měsíce. Proč naši neemigrují do zlatého ráje na Západě ? ? ? . . . Protože by museli pracovat !
Doplatek mi vyšel 41 kaček.Asi je Fiala potřebuje víc,tak ať mi nic nedají a mají kluci ve Strakovce jedno kafe zdarma.Co na to říct.
No tak mě vyšel doplatek 780,-, protože beru 22. Dokud neexistoval tento doplatek, tak mě stát šidil 16 roků.
V první řadě by si paní a pánové poslanci měli snížit své platy na 15 000 měsíčně.
A potom by mohli rozhodovat o platech jiných.
O mateřské, důchodovém, rodičovském.....
Človíčku to by sme tady měli bezvládí, byl by na vládnutí nedostatek pracovních sil. Bylo by to stejné jako s nedostatkem manuálně pracujících.
A co takhle zrušit pravidelnou valorizaci papalášů , jen Pekarová bude mít díky valorizaci o třicet tisíc víc měsíčně , no vláda je na odstřel, chudáci , ubohý , hladoví , vláda a to když se zruší to bude peněz .
Máte pravdu at si oni zruší jejich valorizaci.
Podle mě vláda chytračí místo,aby se správně starala o hospodářství a ekonomiku . Jestli v budoucnu někdo přijde s návrhem zrušit tyto vládní strany do budoucích voleb , protože s neumí starat o ekonomiku , ale jen o politiku , velice rád pro to zvednu ruku . Okrádat u mí a také nám to předvedli již na několika kauzách . Za první rok svého vládnutí předvedli jen plácnutí do vody . Jsou ostudou našeho státu .
Naše vláda je jeden kocourkov, hlavně že si půjčí miliardy od evropské unie na vyplacení soc. dávek ukrajincům a 10 miliard ročně zaplatí na výcvik ukrajinských vojáků, to je potřeba 😬😬😬 ale pár korun dát důchodcům je problém.
Tak jsem čekala, kdo do toho zamontuje Ukrajince a dočkala jsem se. Ani to moc dlouho netrvalo.