1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jsem důchodce a když to tak někdy sleduji mám dojem, že by bylo nejlepší, kdyby měli možnost důchodci chodit se pást ! Ps: Ne každý má stodolu a problém ovšem v zimě, seno by se špatně polykalo ?!

19

Ano, je třeba ušetřit, aby si soudruzi politici mohli přidat.

Copak to nemůže někdo pochopit?

73
Před 2 roky
Ladislav Koňařík

Ano přidat a zbytek poslat na Ukrajinu.

60
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Současní ministři byli jmenováni po stranické linii a mnozí z nich provozují pozoruhodnou ekvilibristiku v řešení ekonomických problémů. Vláda to tudíž nezvládá a tak si nechá radit od ekonomických teoretiků, kteří nenesou žádnou odpovědnost za "knížecí rady. A místo aby vláda začala u těch nejbohatších, bere to z druhého konce. a jak by ne, když ti nejchudší se nemohou bránit, že ano?

14
Před 2 roky

K valorizaci inflaci. Hádejme čeho bude víc. Zatím je to jako závod Chruščova s Kennedym dle Tassu Soudruh Chruščev se umístil na čestném druhém místě

1
Před 2 roky

Takže když si celý život budu platit pojistku a dojde na to, že stát nebo pojišťovna bude muset plnit dohodnuté, budete psát taky takové ubohé články? A no a na adresu těch retardů, co se k tomu pohoršeně vyjadřují jen jedno. Taky se dočkáte!

6
Před 2 roky

Berte ty darmožrouty pořádně u úst. Co vlastně za celý život dokázali, že?😢

70
Před 2 roky
Antonín Salva

Omlouvám se všem, kteří nepochopili ironii. Myslel jsem si, že když jsem taky darmožrout, že si to mohu dovolit. Někteří z vás reagují tak popudlivě jako jedna nejmenovaná ministrně.

10
Před 2 roky

Vláda se opravdu snaží. Peníze které dává jinam budou scházet.

11
Před 2 roky
Antonin Vapenik

Ty už schází teď.

2
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Ono by bylo nejlepší zrušit důchody vůbec aby ostatní nezávideli ty směšné důchody.A budoucím důchodcům nařídit úložky 20 tisíc kdy si je v důchodovém věku mohli vybírat.

4
Před 2 roky
Kubát Láďa

To už tady bylo po druhé světové válce s tak zv.vázanými vklady kdy mnoho starých a nemohoucích lidí, hlavně živnostníků, živořilo

2
Před 2 roky

Mají a měli vypočítat a platit za celý měsíc hned od prvopočátku ,jak se patří a nekrátit je o dny k datu výplaty Nečiní to nějaké horentní sumy a za rok se to nasbírá.Pak se čaruje s nějakými doplatky.Mzda je taky vyplácena za celý měsíc.Kde je jaká logika v tomto směru..

7
Před 2 roky

Pokud Fiala s kamarády vytvoří nějakou jakoreformu, tak se stejně jak minule pro nepoužitelnost zruší. Tak místo toho může jet na UA zametat.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt