Jsem důchodce a když to tak někdy sleduji mám dojem, že by bylo nejlepší, kdyby měli možnost důchodci chodit se pást ! Ps: Ne každý má stodolu a problém ovšem v zimě, seno by se špatně polykalo ?!
Ano, je třeba ušetřit, aby si soudruzi politici mohli přidat.
Copak to nemůže někdo pochopit?
Ano přidat a zbytek poslat na Ukrajinu.
Současní ministři byli jmenováni po stranické linii a mnozí z nich provozují pozoruhodnou ekvilibristiku v řešení ekonomických problémů. Vláda to tudíž nezvládá a tak si nechá radit od ekonomických teoretiků, kteří nenesou žádnou odpovědnost za "knížecí rady. A místo aby vláda začala u těch nejbohatších, bere to z druhého konce. a jak by ne, když ti nejchudší se nemohou bránit, že ano?
K valorizaci inflaci. Hádejme čeho bude víc. Zatím je to jako závod Chruščova s Kennedym dle Tassu Soudruh Chruščev se umístil na čestném druhém místě
Takže když si celý život budu platit pojistku a dojde na to, že stát nebo pojišťovna bude muset plnit dohodnuté, budete psát taky takové ubohé články? A no a na adresu těch retardů, co se k tomu pohoršeně vyjadřují jen jedno. Taky se dočkáte!
Berte ty darmožrouty pořádně u úst. Co vlastně za celý život dokázali, že?😢
Omlouvám se všem, kteří nepochopili ironii. Myslel jsem si, že když jsem taky darmožrout, že si to mohu dovolit. Někteří z vás reagují tak popudlivě jako jedna nejmenovaná ministrně.
Vláda se opravdu snaží. Peníze které dává jinam budou scházet.
Ty už schází teď.
Ono by bylo nejlepší zrušit důchody vůbec aby ostatní nezávideli ty směšné důchody.A budoucím důchodcům nařídit úložky 20 tisíc kdy si je v důchodovém věku mohli vybírat.
To už tady bylo po druhé světové válce s tak zv.vázanými vklady kdy mnoho starých a nemohoucích lidí, hlavně živnostníků, živořilo
Mají a měli vypočítat a platit za celý měsíc hned od prvopočátku ,jak se patří a nekrátit je o dny k datu výplaty Nečiní to nějaké horentní sumy a za rok se to nasbírá.Pak se čaruje s nějakými doplatky.Mzda je taky vyplácena za celý měsíc.Kde je jaká logika v tomto směru..
Pokud Fiala s kamarády vytvoří nějakou jakoreformu, tak se stejně jak minule pro nepoužitelnost zruší. Tak místo toho může jet na UA zametat.