1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak uvidíme jak to všechno s důchodci dopadne.Jak ukázala historie,tak na těch se snadno vždy šetřilo, protože neměli nikdy dost sil na protesty a stávky u nich nepřicházely v úvahu.

11
Před 2 roky

Chce to audit SZ, oddělit SZ od státního rozpočtu a osobni učty.🧠⚖

11
Před 2 roky
Jaroslav Turek

Zrušit polovinu úředníků a aktivovat počítač jediným kompletním programem a je hotovo !

15
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Hlavně, že si vláda po nastoupení do funkcí hned přidala desetitisíce na platech a důchodcům průměrně 1000 Kč s tím mají problém. Super jednání naší ohromné vlády.

27
Před 2 roky

Takže co takhle napsat valorizace proběhne v měsíci xy a od výplatního termínu? A nemuselo se nic měnit a nic doplácet. Ale to je pro zákonodárce složitý ....Jako mnoho jiných věcí.... Oni už nemají ani selský rozum...

5
Před 2 roky
Sejček Kamil

Když dostanete důchod třeba 14.června na červen,tak vám dají ten měsíc polovinu.Doplatek je právě vyrovnání za 1.-14..

Zobrazit další reakci

Pokud bude změněno vyplácení důchodů pro všechny jednotně od 1. do 30. (31.), nebude potřeba žádného mimořádného valorizačního doplatku Tím přece nikdo nebude ošizen.

3
Před 2 roky
Ladislava Tesařová

Jde jen o to, že doteď se valorizovalo každému až ode dne výplaty, u mne konkrétně od 20. ledna. Teď se všem bude valorizovat od 1. ledna a toho 20. dostanu navíc ten rozdíl, který mi podle valorizace náleží za těch 20 dní a za kdy mi byl ještě vyplacený důchod nevalorizovaný. Bude to jen jednou a jen v tom lednu a bude to pár korun. Kdyby se mi zvedl důchod řekněme o 900,-, tak za těch 19 dní to bude zhruba 600,-. Pokud bych měla výplatu už 12. jako moje matka, tak by to bylo zhruba 330,- Kč. Podotýkám, že ty částky jsou jen orientační jako příklad.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Ať zruší nehorázné podpory nepřísobivím,uvidíte kolik bude peněz!!!Jsou to jen vyžírkové systému a pro vládu je pohodlnější je uplatit,než něco řešit.Na Slovensku to šlo!!!

11
Před 2 roky

Autor článku by se měl vrátit do školy, jestli tedy do nějaké chodil, nadpis a obsah článku jsou dvě odlišné věci, dnes může psát do novin každý jouda 🙂

13
Před 2 roky

Samozřejmě doplatky musíme zrušit aby se mohli více napakovat politici, justice a další provozní mančaft, který sice nikdy nic nevytvořil ale bohužel je pro stát potřebný i když funguje třeba špatně !

6
Před 2 roky

Zdejší soldateska asi neví, že si na důchody musíme půjčovat.

6
Vlasta Kašparová

Kdyby ti co si půjčují mysleli a používali peníze na to,na co byly odvedené,nemuseli by si půjčovat,ale důchodci za to nemůžou,důchodci mají za celý život kdy platili daně na důchod nárok a to víc než ti co parazitují.

1
Před 2 roky

Důchodci jsou naše budoucnost, mladí ať víc makají aby bylo na vyšší důchody.

25
Před 2 roky
Petr Dostál

Ti důchodci taky makali a věru důchod je na přežití... Mladí je budoucnost, musí si udělat jasno s politiky....

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt