Bude mu dál zdravotní pojišťovna hradit robustní domácí péči jako dnes nebo se o jeho hygienu, stravování atd bude starat jeho choť? Žádné velké úspory nemůže mít, neb si pořídil luxusní vilu a prezidentský plat snižoval údajně robustní charitou.
Deficit v četbě? A co dělal těch 10 let jiného než že si je pro sebe jen četl a prudil celý národ...
Prudil jenom některé,hlavně mluvte za sebe,né za národ.
Všichni občané pozdravují svého milovaného Pana Presidenta Zemana! Ať ještě tisíc let žije náš Velký Kormidelník, gigant mysli a morální vzor! Je velkou ostudou, že politik, který toho pro naši zemi vykonal tolik jako náš Pan President Zeman, musí dožít v bungalovu, na který si sám našetřil! Milující národ by se měl Panu Presidentu Zemanovi složit na Mausoleum, aby se mu i příští generace občanů mohly přijít poklonit!
Já mu přejí ještě dlouhé žití i když jeho zdraví není nic moc. Když mohl největší škůdce českého státu brát tolik peněz, jen hrabal pro sebe a své kámoše Havel a teď jeden jeho přisluhovač bude kandidovat na prezidenta. Hrůza.
Teď jsem asi po šesté dočetl "Jak jsem se mýlil v politice". Tam slibuje (po prohrané prezidentské volbě) totéž, že bude na Vysočině a bude číst a číst a číst. Výsledek jsme za posledních 10 let zažili - a myslím, že toho mají všichni dost. Ještě k tomu "mýlení": jeho největší omyl byl a je v jeho sebehodnocení! Přesně jako Babiš: Já nic, já jen předseda, za všechno mohou ti ostatní hlupáci, které jsem neprokoukl... (Akorát, že nikdy nekňoural jako Babiš...) :-(
Bojím se, že jeho odchodem se skoro nic nezmění.A je jedno jestli tam bude Petr nebo Pavel nebo Petr Pavel nebo snad Pavel Petr?Nadávat na vládu se bude stejně ,budou se nadále zdražovat potraviny,benzín,elekrika,budou se rušit obchody,restaurace apod. Hlavně že si poslanci teď přidali tolik,že nemám takovej důchod.Bude se pokračovat v demonstracích.Jsem ráda že jsem stará.
Taky bych se k takový rentě chtěl prochlastat.. nic to nemění na tom, že v době kdy byl v pohodě jsem mu fandil. Měl včas odejít a odešel by se ctí.. teď to vůbec nevypadá důstojně…
Nerozumím.
Zeman a Babiš má 20 tis. důchod ?
Já nejsem v důchodu ale kdybych měl brát 20 tis. ?
Fakt bych se rozbrečel, že za celý život 47započítaných let budu mít takovou almužnu ?
Těším se, letos jdu žádat, ale návštěva ČSSZ je jako čekání v roce 1988 na Favorita, týden v mrazu, ale nakonec jsem dosáhl svého.
důchdy 20 tis, z toho mě vyplývá, že eman za komančů vydělával tak 1800,-??!!! a ten druhej pták zas na důchod nic neplatil ???? si
Každej prezident když vleze do důchodu,tak má odpočívat a nic nezakládat.Žadný instituty,žádný knihovny.Proč?K čemu to je? Kdo tam chodí?A navíc prej to někdo sponzoruje.A když už to založej ,tak ať si to udržujou sami.A úmrtím by to i tak skončilo.