1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Je nějaká možnost, abych tomu lháři ruSSlošovi nemusel ze svých daní nic platit???

26
Před 2 roky
Milan Novák

Přesvědčit Mynáře, aby se o Miloše postaral a zaopatřil jej v Osvětimanech.

Peněz na to během 10 let s Milošem má jistě dost.

9
Před 2 roky

Zbytečný článek..Tento tvor nikoho nezajímá !!

34
Před 2 roky

Měl by si přečíst nejprve něco o sobě od nezávislého objektivního autora.

Pak ho přejde chuť cokoliv číst.

18
Před 2 roky
Antonín Klempa

Který to je? 😂😂😂

14
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

Tady bych zůstal u zásluhovosti on si to za jeho prezidentování nezaslouží jak se obklopil zločinci a neuznával ústavu taky příklon k RF a napomohl Putinovi k válce a závislosti ČR na energii od RF držel AB stíhaného u moci a nastartovali inflaci a drahotu ostudu ve světe tak ať SE MU DOBŘE ČTE HLAVNĚ JEHO KRITIKA NA VÝKON FUNKCE..VŠE SE MU VRÁTÍ A NA KAŽDÉHO JEDNOU DOJDĚ!!

24
Před 2 roky
Vladimír Duša

I na vás ,i na vás.

24
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 2 roky

Zadarmo drahý

34
Miroslav Plát

Ano Senát je zadarmo drahý i s Tchajwancem, to jste jistě myslel.

14
Před 2 roky

Ať dělá třeba stojky, ale hlavně, ať už to je.

7
Před 2 roky

Málokdo je v tomto státě zbytečnější, než toto individuum...

32
Před 2 roky
Richard Houška

Osle

6
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Je to nudný,nezajímavý stařec.Naštval mne nesmírně tím,že navrhoval zdanění starobních důchodů.Když čtu,co všechno jako vysloužilý prezident dostane,je mi z toho blivno.Za co?

2
Před 2 roky

Pokud dnešní zákonodárci berou za to, co vlastně neudělali, takové peníze, tak bych Miloušovi dál ještě milion.

12
Před 2 roky

Jste všichni žaludi jen zavidite ale už neřeknete že prezident celé svoje volební období dával polovinu svých příjmů na klokánky.Ale to už nevidíte jen stále v televizi poslochate jak prezidenta lidí nenávidí ale je vás bohužel málo.Nikdo z petikoalice nedá na charitu ani korunu tak se nejdřív zamyslete než budete psát takové komentáře.Mě prezident vůbec nevadí vadí mě tato amatérská vláda která podporuje válku a pro občany ČR nic nedělá.

47
Před 2 roky
Marfy Novotný

Klokánek je jistě dobrá volba.

Ale co zbytek národa, který svými lživými výroky pošpinil? Jeho proruslé a pročínské postoje!

Nejhorší prezident České republiky, Patří mu stejný stupínek jako Zápotocký, nebo Husák.

24
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt