Je nějaká možnost, abych tomu lháři ruSSlošovi nemusel ze svých daní nic platit???
Přesvědčit Mynáře, aby se o Miloše postaral a zaopatřil jej v Osvětimanech.
Peněz na to během 10 let s Milošem má jistě dost.
Zbytečný článek..Tento tvor nikoho nezajímá !!
Měl by si přečíst nejprve něco o sobě od nezávislého objektivního autora.
Pak ho přejde chuť cokoliv číst.
Který to je? 😂😂😂
Tady bych zůstal u zásluhovosti on si to za jeho prezidentování nezaslouží jak se obklopil zločinci a neuznával ústavu taky příklon k RF a napomohl Putinovi k válce a závislosti ČR na energii od RF držel AB stíhaného u moci a nastartovali inflaci a drahotu ostudu ve světe tak ať SE MU DOBŘE ČTE HLAVNĚ JEHO KRITIKA NA VÝKON FUNKCE..VŠE SE MU VRÁTÍ A NA KAŽDÉHO JEDNOU DOJDĚ!!
I na vás ,i na vás.
Zadarmo drahý
Ano Senát je zadarmo drahý i s Tchajwancem, to jste jistě myslel.
Ať dělá třeba stojky, ale hlavně, ať už to je.
Málokdo je v tomto státě zbytečnější, než toto individuum...
Osle
Je to nudný,nezajímavý stařec.Naštval mne nesmírně tím,že navrhoval zdanění starobních důchodů.Když čtu,co všechno jako vysloužilý prezident dostane,je mi z toho blivno.Za co?
Pokud dnešní zákonodárci berou za to, co vlastně neudělali, takové peníze, tak bych Miloušovi dál ještě milion.
Jste všichni žaludi jen zavidite ale už neřeknete že prezident celé svoje volební období dával polovinu svých příjmů na klokánky.Ale to už nevidíte jen stále v televizi poslochate jak prezidenta lidí nenávidí ale je vás bohužel málo.Nikdo z petikoalice nedá na charitu ani korunu tak se nejdřív zamyslete než budete psát takové komentáře.Mě prezident vůbec nevadí vadí mě tato amatérská vláda která podporuje válku a pro občany ČR nic nedělá.
Klokánek je jistě dobrá volba.
Ale co zbytek národa, který svými lživými výroky pošpinil? Jeho proruslé a pročínské postoje!
Nejhorší prezident České republiky, Patří mu stejný stupínek jako Zápotocký, nebo Husák.