Šalamoun ale rozum nepobral. To co říká je jedna velká lež. Důchod se počítá z peněz co lidi odvádí do systému podle pravidel schválených poslanci.
Pracujeme dle zákona, odvádíme daně dle zákona, využíváme systém dle zákona = jsme podvodníci!!! (ODS,TOP,PIRÁTI) cha,chá!!!!co voliči na to???
Slovo "podvod" jste tu použil jen vy, a vás volit nebudu. Tím bych to považoval za uzavřené téma.
Proč už těm důchodcům nedáte pokoj, připadá mi to jako by si každý myslel že bude navěky mladý, ale to je velký omyl, proto nechápu proč takový teror,každý by se měl stydět.
Jak jen to udělat,abych ty důchodce "odrbal" ještě víc a mohl bráchovi přidat?!Černoprdelnický zmetek!
Kdo jde do předčasného důchodu by měl mýt podstatně menší důchod než my co jsme řádně odpracovali roky.
Mám odpracováno 45 let a jdu v 62 do PD. Paradoxně moje krácení je směšné oproti tomu, co způsobuje brutální solidarita systému, která postihuje ty, kteří celý D systém drží při životě. Odměnou těmto lidem je D ve výši i pod 30% ČM, průměr je 48% a ti nízkopříjmoví dostanou až 90% ČM. Tady je potřeba dělat změny 😀
Kolik "odvádí" do systému naši chroničtí povaleči ??? 👍🤣
Ti mají stáří zajištěno. 😱
Tohle už je opravdu cílená likvidace důchodců.Co vás k tomu neustálému štvaní proti důchodcům vede?
Účel je, definitivně postavit mladé proti starým a starším s tím, že se pak bude s mladými lépe manipulovat, protože ti, co mají už něco odžité jim to až tak papat nebudou.
A co vaše valorizace platů? Přidali jste si tisíce a ani se nestydíte.Čeho jste vůbec ministr,nebo jen další parazit,kterého si Piráti natáhli do vlády,aby tam byli všichni
Ti co šli předčasně do důchodu se většinou starají o své rodiçe a vnoučata nemocné v tiživych situacích to si neuvědomují neuznali mudrci.
Nebo už ze zdravotních důvodů nemohli pracovat.
nejdříve mě to "zvedlo ze židle" to,o předčasným důchodě,ale pak sem nad tím mávla rukó a přeju pěkný den,aj tomu pánovi co to řek...