Já vůbec nechápu, myšlení některých lidiček. Jaký solidární dúchod? Když někdo pracuje celý život a odvádí do systému ,tak ať má důchod co mu patří. Chápu,že ne všichni mají možnosti a vzdělaní ,aby vydělávali víc. UK más bude teď ničit hoooodně let. Kdo mně co dá,když nebudu mít na nájem atd? Nikdo. A stejně když má někdo slušný důchod ,tak Ti duchodci to neutratí za sebe,ale většinou davájí zas těm vnoučatum na škole atd. Vždyť kolik peněz se rozkrade. Kdo je tady z UK ,kteří nemají prachy. Ti co jsou skutečně chudí,zůstali doma. Dámy z UK se promenádují po obchodních domech s liškama kolem krku a plnýma taškama. Nechápu,proč jsem vůbec lezli,jsem pro pomoc ,ale nevalčí se na celé UK proč se o ně nepostarali sami.Mohli jsme tam poslat jídlo,léky atd. Mají peněz dost. Takže né duchodci nás zrujnují ,ale vyžírky z UK. Už se konečně někteří proberte. Napřet musím nakrnit svoje děti a pak půjdu krmit sousedovi.
UK je zkratka spojeného království, myslela jste nejspíš UA což je Ukrajina.
Pokud se tady pohybuje někdo s liškou kolem krku, můžete být jen ráda. Tu lišku si jistě nekoupila za dávky a navíc tady utrácí své peníze.
Pokud nebudete mít na nájem, postará se o vás stát.
Pokud máte peníze na podporu vnoučat, je to skvělé, ale pak nechápu, na co si stěžujete.
důchodci, nebojte se a pojďme konečně manifestovat k Václavovi. Musíme dostat tu nenažranou chobotnici modrožlutou 5 kolku konečně mimo jejich dobře placená koryta.
Lžou a sami kradou vesele jako vždy. Probuďte se i Vy co jste tuto svoloč volili a konečně máte důkaz o tom jak vás OdS podvedla spolu se svými zlodějskými partnery.
Vy mě bavíte.
Jak je to dlouho co ti kašpaři z vlády mimo jiné Fiala,Jurečka mluvily o tom ,že válka na Ukrajině se nás nedotkne,potom když inflace vyskočila tak nekontrolovaně u nás vysoko a oni nic nedělaly,nedotkne se nikoho,padnout vás nenecháme,ale chcípat pomalu vlastně neslibovaly,dnes oproti za vlády socanú jsem platil inkaso 4680 Kš,Za Babiše 5480Kč a nyní za vlády opět jedné strany ODS 11560Kč.a důchod se mě zvedl 3654 Kč.
Tato vláda,je největší vláda zmetků,jakou jsme kdy měli.Proto11.3. na Václavák a dále a dále,pokud ti zmetci nepadnou.Ale ne je nechat být,škodili by dál jinde.Každýmu pěknou zamřížovanou komůrku a vylést z ní jenom ,když půjdou makat do lomu.Podle výsledků,dostat nažrat.
Jo to se to rozhazuje ze státního . Pár miliard na Ukrajinu, pár miliard na zbraně , které nepotřebujeme , no a pak nemáme kupodivu na lidi, kteří tam ty miliardy naspořili .
V příštích volbách z vaší hnusné pětidemolice nedostane můj hlas nikdo ,a to se můžete spolehnout .
Celý váš příspěvek je dost zmatený.
Na zbraně, které nepotřebujeme? No v téhle chvíli si myslím, že zbraně potřebujeme víc, než kdy jindy.
Peníze někdo do státního rozpočtu našetřil? Takhle rozpočet nefunguje. Příjmy jsou z toho daného roku, které se vyberou. Tam není žádný našetřený zůstatek.
A podle vaše příspěvku soudím, že jste jim ten hlas nedal ani minule.
Proč se neustále řeší valorizace důchodu.To je jenom zástěrka neschopnosti této vlády!!! Vůbec neumí ani se nesnaží něco dělat s inflací a drahou energii.Když nebude inflace tak nebude valorizace!!!Ale tito ubožáci a neumělci radči sáhnou na peníze důchodcům.Proč máme ve sněmovně 200 poslanců když jako ovce zvedají ruce jak jim nařídí jejich strana.Potom stačí ve sněmovně 10 poslanců, ostatní jsou naprosto zbytečný.
Jen pro vaši informaci, zvládat inflaci je úkolem ČNB. Vláda na to nemá téměř žádné instrumenty.
To jen abyste příště ze sebe nedělal hlupáka.
Ti, kteří se učili, pracovali a odváděli více peněz do rozpočtu jsou nyní v rámci solidarity s těmi, kteří se učili méně, a také méně odváděli, trestáni nižší valorizaci.
To je opravdu špatná motivace.
Lidé budou odvádět co nejméně a raději si šetřit stranou, mimo přiznání.
Jinak je vláda opět potrestá za snahu.
To je ale pěkná kravina. Já pracovala v kamenolomu kde většinou pracovali muži, těžkou práci ale plat jsem měla o 5-6- tisíc méně, nebo jak by vypadalo kdyby mladá ženská (tehdy byla mladá) by brala stejně jak chlap od rodiny. Tak jasně jsem odváděla méně než ten chlap, ale práci jsem musela zastat. Ted mám být za to ještě trestaná, že jsem těžce pracovala??
Nezapomeňme na tuto lumpárnu od pěti demolice.Ohnuli zákon-a to je špatně.Pro ně zákon platí a pro penzisty ,nemocné incalidy zákon uparavíme abychom mohli slabou část populace oškubet.
To je dílo Rychetského.,.a co udělá s důchody.....on je také šmejd. 😡😥😢
Lidí, mně je z toho tak smutno, že se mi chce nebýt....
Ničemové a šmejdi z vládních stran ovládli díky hlouposti našich lidí veškeré zákonodárné instituce. Jdou dokonce tak daleko, že mají odvahu porušovat stávající platné zákony (například NĚKOLIK zákonů a jednacích řádů okolo zpětně snížené valorizace důchodů). Tito ničemové prosazují hlavně zájmy své a zájmy různých pochybných společenství a cizích států, které náš stát chtěli i v minulosti kolonizovat. Uvedení ničemové předpokládají, že lid v republice umlčí a udělají z nich na porážku jdoucí ovce. Ona, ale ta pomyslná kapka ve sklenici vody nakonec přeteče a vynoří se hrdinové jako byl například Jan Kubiš s Josefem Gabčíkem!
Jak můžete napsat takovou hloupost "například NĚKOLIK zákonů a jednacích řádů okolo zpětně snížené valorizace důchodů"? Kolik zákonů tedy podle Vás porušili? O kolika jednacích řádech píšete, když existuje pouze jeden? A jaké zpětné snížení máte na mysli, když jde o valorizaci, která má být až v červnu 2023?
Toto slepené něco nepotřebuje občany české republiky k ničemu.Naopak.Teď to dávají jasně najevo.A navíc se potřebují zajistit sami s rodinami.Čas utíká jak voda.Až budou končit,tak pak siv budou spokojeně chrochtat blahem,jak to všechno zmákli.Budou toho mít sice míň než pan kancléř za období deseti let,ale spokojený život jim to určitě zajistí až do desátého kolena.Hlavně ať jsou všichni zdraví,ona karma je 🐷.Dřív nebo později !!!!.