1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Kdyby ste nechali duchody jak byli muži 60, ženy 58, odvody 20let 25let žadnou reformu ste nemuseli dělat a žadna reforma nikdy nebude to bude jenom nějaka nahražka něčeho co nikomu nepomuže lide musi zněčeho žit kteři pracovali a odvaděli do statni kasy odvody za svuj život a navýšeni odchodu do duchodu nic neyřeši stat je tak bohaty že se musí postarat o duchodce dat jim duchod aby mohli dostojně žit ve stři.

5
Před 11 měsíci

Komunista -odbornost 0,lhaní 100 procent.

Jde na ruku těm ,kteří ke korytu pomohli. I slepý to vidí

24
Před 11 měsíci

Fijala a Stanjura prohlásili, že si stejně prosadí co potřebují, tak jaké jednání Pepka s Ano? Arogance moci v praxi.

38
Před 11 měsíci

Proč by mělo Hnutí ANO ústy svých představitelů podepsat něco, s čím nesouhlasí?

Ale jednat a říct svůj názor, na schůzce s prezidentem měli.

Důchody, jejich reforma je tak závažný problém, který rozhodně bude ovlivňovat několik volebních období.

1
Před 11 měsíci

Takovéj chce radit o důchodech a přitom sám bere vysluhovou rentu +důchod a ještě prezidesky plat být ním tak zálezu a nechám to bejt tak jak to je

15
Před 11 měsíci
Milan Sarkozi

Úplný souhlas

Před 11 měsíci

chodil jsem do práce a jsem vlastně debil..S tím co vymýšlíte jako bych nebyl,jedte se ráno,potom v poledne podívat na tzv.CHARITU-pračku peněz,ráno nesnídám,abych to strávil

13
Před 11 měsíci

Zatím jsem neslyšel, zda sam Pavel rozhodně souhlasí se zvýšením věku odchodu do důchodu. Dosud alibisticky čekal na opozici, i když na dohadování měl nejvíce poradců.. Že by nestál o zápis do historie?

2
Před 11 měsíci

Takovéj chce radit o důchodech a přitom sám bere vysluhovou rentu +důchod a ještě prezidesky plat být ním tak zálezu a nechám to bejt tak jak to je

11
Před 11 měsíci

Pavel co se zranil vlastní zbraní se diví, že si vládní Partička odhlasuje co chce. To je nám novinka.

14
Před 11 měsíci
Taťána Sara

A ještě navíc je venku docela chladno. Hrůza.

3
Před 11 měsíci

Rozhodčí svolal zápas -jedna strana to však předem vzdala .....má prý svá pravidla.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt