Kdyby ste nechali duchody jak byli muži 60, ženy 58, odvody 20let 25let žadnou reformu ste nemuseli dělat a žadna reforma nikdy nebude to bude jenom nějaka nahražka něčeho co nikomu nepomuže lide musi zněčeho žit kteři pracovali a odvaděli do statni kasy odvody za svuj život a navýšeni odchodu do duchodu nic neyřeši stat je tak bohaty že se musí postarat o duchodce dat jim duchod aby mohli dostojně žit ve stři.
Komunista -odbornost 0,lhaní 100 procent.
Jde na ruku těm ,kteří ke korytu pomohli. I slepý to vidí
Fijala a Stanjura prohlásili, že si stejně prosadí co potřebují, tak jaké jednání Pepka s Ano? Arogance moci v praxi.
Proč by mělo Hnutí ANO ústy svých představitelů podepsat něco, s čím nesouhlasí?
Ale jednat a říct svůj názor, na schůzce s prezidentem měli.
Důchody, jejich reforma je tak závažný problém, který rozhodně bude ovlivňovat několik volebních období.
Takovéj chce radit o důchodech a přitom sám bere vysluhovou rentu +důchod a ještě prezidesky plat být ním tak zálezu a nechám to bejt tak jak to je
Úplný souhlas
chodil jsem do práce a jsem vlastně debil..S tím co vymýšlíte jako bych nebyl,jedte se ráno,potom v poledne podívat na tzv.CHARITU-pračku peněz,ráno nesnídám,abych to strávil
Zatím jsem neslyšel, zda sam Pavel rozhodně souhlasí se zvýšením věku odchodu do důchodu. Dosud alibisticky čekal na opozici, i když na dohadování měl nejvíce poradců.. Že by nestál o zápis do historie?
Takovéj chce radit o důchodech a přitom sám bere vysluhovou rentu +důchod a ještě prezidesky plat být ním tak zálezu a nechám to bejt tak jak to je
Pavel co se zranil vlastní zbraní se diví, že si vládní Partička odhlasuje co chce. To je nám novinka.
A ještě navíc je venku docela chladno. Hrůza.
Rozhodčí svolal zápas -jedna strana to však předem vzdala .....má prý svá pravidla.