1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Máme s manželem důchody 22 000 dohromady( oba jsme celý život pracovali v zemědělství). Přijdou mi ty Burešovy nápady nehorázné. Rozházel co mohl, i z toho, co neměl, jen, aby si koupil voliče. Zanechal zemi v ekonomickém rozvratu. A teď se nestydí kalit vodu a předvádět, jak by opět rozdával peníze, které nemá. Místo toho, aby mlčel a styděl se z a to , že nebyl schopen v době konjunktury našetřit tolik, aby bylo z čeho brát, když se situace zhorší.

Měla jsem moudrou babičku, jejími radami se řídím celý život, stejně jako naše čtyři děti. Její rada, ŠETŘIT SE MÁ, KDYŽ JE Z ČEHO, by měla být základem rodinné i státní ekonomiky.

93
Před 2 roky
Dana Krejsová

Ty penize chce pro nase lidi.Soucasna vlada je bez uvazeni a kontroly rozdava kde komu.Uz se objevuji falesni uprchlici,nakupuji se predrazene zbrane,to Vam nevadi.

15
Před 2 roky

Velmi vtipná trojice podvodníků. 4 roky tu rozkrádali Českou republiku, předali nové vládě zdevastovanou zemi, zadlužili nás, naše děti i vnuky a teď radí vládě, aby dál rozhazovala peníze, které oni v době blahobytu rozfofrovali !

108
Před 2 roky
Martin Novák

p,Novák jste blbý slepý a hluchý a máte mozek?

10
Před 2 roky

Když už mám něco platit tak radši českým důchodcům než UA!!! Ale je vidět jak promyšlený to Babiš má.... Prosadí-li toto pro důchodce tak při volbě prezidenta má všechny jejich hlasy..... A to mě teda dere nejvíce 🤔🤮

38
Před 2 roky
Silva Staňková

Proč? Dělají to tak všichni. Nebo myslíte že se volí ti co nic neslibují?

1
Před 2 roky

Tenhle jediný politik krade! Ještě něco dá lidem. Co udělala pětikoalice pro lidi? Jen kradou pro sebe špí..! To jsou zloději!! Pětikoalice tu není pro lidi....

76
Před 2 roky

To je přání p.Babiše.Součásná vláda to okamžitě smete pod koberec a prachy pošle na Ukrajinu !Určitě nic nebude.

63
Před 2 roky
Jiří Vyskočil

Taky mám obavy že nebude nic

25
Před 2 roky

pouze konstatuji. Protoze mam anglicke obcanstvi a bydlim v Londyne me zhruba pred 3 mesici pristalo na ucte 200 liber t.j 6000Kc s oduvodnenim, ze se zdrazuji energie..Dostal jsem to automaricky bez jakykoliv zadosti.

32
Před 2 roky

Jo, důchodci milí, dá vám 6000, ale už vám neřekl že zároveň z toho co máte našetřené udělá polovinu...

44
Před 2 roky
Petr Handlíř

Drahota je za této vlády, rozhazuje tato vláda. To je ta jejich změna.

20
Před 2 roky

Důchod se v dnešní době již moc neliší od platu. Jen s tím rozdílem, že mladí platí většinou hypotéky, ošacení, cesty do práce a živí děti. !!!!!!

35
Před 2 roky
Monika Valuchová

Souhlasím s vámi. Neustále si v televizi dost často ještě důchodci stěžují, jak je důchod malý a jak jim furt zbývá málo... Odevzdávali stovky, dostávají desetitisíce a ještě mají málo...

Před 2 roky

Zase by rozdával z cizího a pak by nás zase všechny okradl.To bych mohl jet přeci jen do toho Egypta kam jsem se v únoru se svým jen téměř průměrným důchodem na 14 dní chystal, co mě ti * rusáci zkazili ještě dřív než jsem dostal nový pas jejich zrůdným přepadením svých vlastních "bratrů" z Ukrajiny. Zlatý, rozumný, Stanjura ten nejspíš nechá dát 6 tisíc jen těm potřebným co nemají ani na nájem a ne i sám sobě jako ten slovenský jidášský agent StB co je možná ještě do dneška jejich bílý kůň.

42
Před 2 roky

Ano má neustále pocit, že má za zády tiskárnu peněz, kterou řídí jejich neomylný andrej. Nechá si vytisknout podle potřeby bez ohledu na cokoliv. co tím ovlivní. Opět můžu jen poznamenat: Šašek

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt