Hlavně se lidé nehadejte naše vláda stejně nic nedá tak je zbytečné se tady dohadovat co by kdyby všem přeji hezký den
Tohle už je opravdu přehnané, níž jsem četla, že cituju : ,, Dát něco důchodcům", Pane Bože, oni toho za poslední dobu snad dostali zřejmě fakt málo.
Tak mladší, co táhnou ekonomiku dostávají minimální pomoc, místy až žádnou, platí všechno až po plné jízdné a co všechno ostatní a ANO jim zas chce vecpat pomoc, co kdyby se raději soustředili tam, KDE JE TO OPRAVDU POTŘEBA...
6000 pro kazdeho duchodce bude platit Babis ze sveho kde nato CR vezme uz dostali i 5000 na respiratory a prachy propr ani jeden si nekoupili tak at se Babis probudi uz neni premier a nema takovou moc a duchodce si uz nekoupi
A kde se berou peníze na to všechno co dělá fialová vláda
Když je plno penez na ukrajince tak co jim ty podpory prispevky stáhnout a důchodcům přidat normálně ne jednorázově? Hlavně starobním ale tak nejak normálně - třeba do 20t přidat 15% nad 20t 10%? Pak by nemuseli důchodci přemýšlet zda si koupit leky nebo jidlo...
Šmánkote, co s tým budu dělat šak už ani děcka to nechců? Sůsedka mi nadala do chlípníků, když sem jí dával stovku na přilepšenů. Šak vajica mám svoje, slépky aj berani sa pásů za bazénem, slivovice že to 10 chlapů nevychlašče, toš co bych nadával. Slunéčko vyjde, zajde, toš s Pánem Bohem.
Samozřejmě přidejte zase důchodcům jsou tu přece jen oni a co postižené děti, co matky samozivitelky, důchodci mají pořád málo a pořád jsou jich plné obchoďáky. Co takhle přidat příspěveky na péči, na mobilitu, ty děti a lidé s postižením si také zaslouží žít si lépe
Jsem důchodkyně a přesto s Vámi souhlasím. Často přispívám, kde je zapotřebí.
Proč ne rovnou 20 tisíc důchodcům? To se to slibuje a kritizuje. Mohou za to, že jsme v takovýchto problémech. Rozhazovali a kupovali si voliče. Teď místo ,aby zalezli a styděli se, provokují. Pokud by paní Schillerová ještě rozhodovala o rozpočtu, spěli bychom mílovými kroky k bankrotu.
Důchodcům už noha neroste a pokud neleželi doma a makali mají snad splacené bydlení, nemusí platit hypotéky a nemusí platit naftu na cestu do práce. Běžte se už vycpat a pomáhejte kde je to potřeba !!!!
Až pojedu do Brna k doktorovi,zajedu do Slatiny k Orlenu,natankuji plnou nádrž a ukážu obsluze občanku a řeknu-mám to zdarma,jsem důchodce.A oni si poklepou na hlavu a skončím na psychyatrii.Děkuji za radu.
to je hezké ale tato vláda nám nic nedá dobrovolně prostě my nejsme UKRAJINŠTÍ UPRCHLÍCI kteří dostávají už nyní víc než naši lidé a mnozí z nich to ani nepotřebují a využívají vše bez ohledu je to smutné ale bohužel pravdivé
Bylo by dobré, aly byly podobné zprávy podávány tak, aby si někdo podle titulku nedělal marné naděje, že snad by mohl něco dostat. Návrhy ANO jsou ve sněmovně neprosaditelné.