Jen prázdné gesto, pětikoalice 108:92 toto nikdy nepřipustí. A asi taky proto její volební preference stále rostou.
Ale povídat si o tom můžem, ne?
Chtěla bych být důchodcem! Jako rodič nemám nárok ani na příspěvek na dítě.
Taky se dočkáte celý život jsem pracovala tak si to snad zasloužíme
V poho, když Andy vrátí co neoprávněně načerpal, není problém. Nebo ať to zaplatí ze “ svého” a zbytek vrátí do rozpočtu . V obou případech jsme pořád v plusu😂
Jo teď to jen chce dokázat že čerpal neoprávněně.
A zaplatí to Babiš z neoprávněně vyplacených dotací.
Opět vyhazování pěněz potencionálním voličům ze státního rozpočtu!
přidání důchodcům není vyhazování peněz . Mohl by jste uvést sumu , kterou dělají , podle vás , ty neoprávněné dotace pro Agrofert .
Jediné Bureš myslí na důchodce. Je smutné, že se, jako o svoje firmy, nestará také o mladé, střední generaci a děti. Mohl by to dát že svého. Že začátku by stačilo, kdyby nečerpal dotace.
V těch jeho firmách je zaměstnáno spousta lidí mladé i střední generace.
A co nedůchodcům,kteří mají plat co se od důchodů mnoho neliší? Chytráci.
Je potřeba si především vybrat profesi která nese ..... právník, politik, exekutor, modelka, herec (nejlépe seriálových rolí), zpěvák, sportovec (třeba jen fotbalista naší spíše podprůměrné ligy), moderátor, bankéř, pojišťovák, manažer, člen dozorčích rad, ..... a jistě byste mi doplnil mnoho dalších.
Tedy volba povoláni v kapitalismu je superklíčová ..... na to by rodiče dětí vycházejících ZŠ neměli zapomínat.
Hlavně ať vláda neřekne, že na to nejsou peníze. Mají miliony pro Ukrajinu , tak snad mají peníze i pro obyčejného českého občana.
Peníze pro normálního člověka nejsou,došly.Vše pro bojující Ukáčka,tedy pro oligarchy.Tak zní požadavek Bruselu.
Taky přidejte na dopravu lidem kteří musí do práce autem. Já například nemám jinou možnost. Při platu brutto 18 tis. fakt paráda.
Teď přichází ANO s neuvěřitelně hloupým nápady, jen aby bylo hůř a rozestvali lidí proti vládě. Když vidím ty 3 pitomce, měli už koukat přes zamřížované okno.
Milé Novinky,
mohly byste zveřejnit průzkum oblíbenosti našich vládních politiků,pokud možno né
starší jak 1-2 měsíce.Děkuji Picek