A bude ti na to Bureši stačit tvůj majetek? Nebo jako vždy chceš rozdávat z cizího? Kačere Skrblíku!
Pokud vím ,tak spolek ano jsou movití,tak ať jim to klidně dají,ale ze svého.alenka může začít a vzdát se kadeřnice .
A všechno bude hradit Bureš ze svého. ANOfert se pomátl a doufá, že mi to pomůže v příštích volbách.. Jenomže estébáka a komouše už nikdy a nikdo nechce.
Tak proč potom máte prezidenta rozvědčíka a komouše? Toť zajímavé.
To je banda bláznů.Aneb jak získat hloupé české voliče a zakrývat rozkrádání státních financí a zneužívat státní moc.
Mě to připadá že tady žijí a mají na vše právo jenom důchodci.
Ja mam zas dojem, ze jen Ukrajinci.Kvuli nic se zazrakem naplnila i statni pokladna,kde udajne po Babisovi byla prazdna. Cemu verit.
Jdete už do háje.
Pořád někde čtu,jak se přidá důchodcům...a co třeba přidávat matkám na rodičovské dovolené..hmmm??
A co pridat matkam na rodicivske i samozivitelkam i duchodcum. Ta drahota se dotkne vsech techto skupin lidi. A z toho zdrazeni ma vlada ve statni kase na danich vice o 60 mld. Jenze je bohuzel nema pro cechy.
Radši ať rozdávají peníze s našich daní naším lidem a ne Ukrajincum
Co si o tom myslí ti naši R'omové, to mě zajímá. Také co konkrétně dělají pro Ukrajince?
Radí jim jaké dávky jsou......
Kdyby to ANOFert neprožral tak by jsme si to rozdat mohli.
Co užívate za léky?
Nikdo ti nemůže dát tolik, co já ti můžu slíbit.🙈
Asi to bude důchodcům vyplácet v Agrofertistánu, tam je od minulé vlády nasypáno !