1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

A bude ti na to Bureši stačit tvůj majetek? Nebo jako vždy chceš rozdávat z cizího? Kačere Skrblíku!

29
Před 2 roky

Pokud vím ,tak spolek ano jsou movití,tak ať jim to klidně dají,ale ze svého.alenka může začít a vzdát se kadeřnice .

27
Před 1 rokem

A všechno bude hradit Bureš ze svého. ANOfert se pomátl a doufá, že mi to pomůže v příštích volbách.. Jenomže estébáka a komouše už nikdy a nikdo nechce.

2
Před 1 rokem
Milán Vosmik

Tak proč potom máte prezidenta rozvědčíka a komouše? Toť zajímavé.

1
Před 2 roky

To je banda bláznů.Aneb jak získat hloupé české voliče a zakrývat rozkrádání státních financí a zneužívat státní moc.

30

Mě to připadá že tady žijí a mají na vše právo jenom důchodci.

35
Před 2 roky
Laděna Sedláková

Ja mam zas dojem, ze jen Ukrajinci.Kvuli nic se zazrakem naplnila i statni pokladna,kde udajne po Babisovi byla prazdna. Cemu verit.

3
Před 2 roky

Jdete už do háje.

Pořád někde čtu,jak se přidá důchodcům...a co třeba přidávat matkám na rodičovské dovolené..hmmm??

14
Před 2 roky
Veronika Skorepova

A co pridat matkam na rodicivske i samozivitelkam i duchodcum. Ta drahota se dotkne vsech techto skupin lidi. A z toho zdrazeni ma vlada ve statni kase na danich vice o 60 mld. Jenze je bohuzel nema pro cechy.

3

Radši ať rozdávají peníze s našich daní naším lidem a ne Ukrajincum

52

Co si o tom myslí ti naši R'omové, to mě zajímá. Také co konkrétně dělají pro Ukrajince?

15
Před 2 roky
Valentin Rukavička

Radí jim jaké dávky jsou......

14
Před 2 roky

Kdyby to ANOFert neprožral tak by jsme si to rozdat mohli.

33
Před 2 roky
Miroslav Smrž

Co užívate za léky?

17

Nikdo ti nemůže dát tolik, co já ti můžu slíbit.🙈

9
Před 2 roky
Michaela Staňková

Asi to bude důchodcům vyplácet v Agrofertistánu, tam je od minulé vlády nasypáno !

15
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt