1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

A není to málo, Andreji Babišoviči?

77
Před 2 roky

Slyším-li posouvat realitu tu manekýnu, vycvičenou merketérku a nevzdělanou ekonomku, tak mi není dobře. Byly rozvráceny státní finance, bylo v určité době nejvíce mrtvých na světě na počet obyvatel, po nákupu voličů byla docílena dvojnásobná inflace (leden 2022 Francie inflace 3%, ČR 9,9%), která jim vše bere. Končím, jako doklad neschopnosti to snad stačí.

152
Před 2 roky
Jindřich Šiller

ODS + slepenec

3
Před 2 roky

Kdyz uz prispet duchodcum tak pouze starobnim a plne invalidnim. Vetsina castecnych duchodcu pobira plny plat takze nevim proc maji castecny duchod.znam i takova castecne duchodce se spatnou pateri ale jezdi kazdy rok lyzovat do alp za penize poplatniku tam uz je zada neboli.mame tady spatne duchodove komise.vetsina je symulantu.

129
Před 2 roky
Petr Horňák

Plně s Vámi souhlasím. Přidat starobním důchodců a plně invalidním (invalidní důchod III stupně). Znám mnoho částečných invalidních důchodců, kteří po prodělané léčbě (např. výměně kloubních náhrad) jsou na tom lépe než kdy před tím. Bez omezení dělají pohybově i fyzicky náročné sporty, pracují na plné pracovní úvazky (nikoli na zkrácené), někteří zvládají i dva pracovní úvazky - hlavní a vedlejší pracovní činnost. Pobírají plný plat a k tomuto ještě pobírají částečné invalidní důchody. Realita je taková, že jsou na tom mnohem lépe, než zdraví člověk, který pobírá jen ten plat. Pokud léčba těchto částečných invalidů byla tak úspěšná, že mohou zvládat pracovní náplň a pracovní dobu bez omezení jako zdravá osoba, tak nechápu, proč jim i nadále náležejí částečné invalidní důchody. Smutné je i to, že stát vyplácí zaměstnavatelům nemalé částky jako pobídky, aby zaměstnávali invalidní důchodce a ti pak většinou dají přednost zaměstnávání invalidního důchodce před zaměstnáváním zdravého člověka. Tady se dobrá myšlenka míjí správným účinkem a zdraví lidé jsou vlastně státem diskriminováni a trestáni za to, že se o své zdraví starají. Kdyby posudkové komise skutečně pracovali tak jak je to v jejich povinnostech, tak by stát jistě ušetřil nemalé peníze, které by pak mohl využít k navýšení starobních, plně invalidních, vdovských a sirotčích důchodů.

2
Před 2 roky

samozřejmě jsem pro , aby mimořádný příspěvek pro nás důchodce byl vyplacen . Proto má hnutí ANO mou podporu .

185
Před 2 roky
Kasparova Liduska

Já jako důchodce jsem proti, lepší je mít kvalitní sociální sítě!

98
Před 2 roky

Samozřejmě Bureš s manekýnou Alenkou nemysleli jen na koupi hlasů důchodců před volbami, hlavně mysleli na sebe. Manekýna na fotografy, luxusní byt v centru Prahy, přepychově zařízenou kancelář vč. lehárny / v pracovní době/, důležitý byl také přepychový toaletní stolek, Bureš zase myslel hlavně na dotace pro své firmy a ostatní koblížkáři se napakovali na koupi předražených roušek, respirátorů a vakcín. Přiživila se i partička hradního pána, který v Lánech staví skromnou chatku za dvacetpět milionů a dokonce se přiživil i jeho hajný, který v potu tváře pilně bral úplatky.

111
Před 2 roky
Jaroslav Alois

Pořád to dělali lépe než současná garnitura, ta si na to zřídila tři ministerstva navíc. Tak to bude stát víc než ty fotky s pávem!

119
Před 2 roky

Dobrý den . Když má Fialova vláda miliardy na to aby je posílala na Ukrajinu ( mimochodem před tím než vypukla válka na Ukrajině neměla vláda v kase ani korunu na víc podle pana Fialy ) tak by měla mít i na to aby přidala jednorázový příspěvek pro důchodce .. Nejsem sice důchodce , jsem pracující člověk a do důchodu daleko ,nicméně jsem pro to aby jim dala vláda peníze na víc .. Současná vláda stojí za pendrek - teoreticky vše platíme my daňový poplatníci a vše se posílá na Ukrajinu mimochodem Čechům svému lidu tahle vláda ještě nepomohla. Tankujeme pomalu za 60kc za l , chleba koupíme za 50 Kč za půl roku budeme svítit svickama a aby nás hrálo teplo podpalime dům """"" tak co to je za vládu ???? Ať se vláda včetně Fialy zeptá sama sebe ... v učebnicích děti učí jak mají milovat svou vlast ,vlast ? Proboha.. samozřejmě chápu že každý má svůj názor a to je v pořádku jelikož díky bohu žijem ve svobodné zemi ale zamyslet se nad tím není na škodu ... Vláda nám jen bere a dává jiným ,lidé kteym se pracovat nechce a nebudou mají příspěvky a teď opět zvýšené .. důchodci dostaly přidáno díky inflaci cca v přepočtu 60 Kč za měsíc - výsměch dnešní vládě ..

236
Před 2 roky
Aneta Polášková

Máte mé sympatie. Je to přesné.

3
Před 2 roky

Co máte proti důchodcům. Myslím že na ty peníze mají nárok a rozpočet to nezatizi když jsou peníze pro Ukrajinci jsou i pro naše lidi.

233
Před 2 roky
Jindrová Jana

Je to přesné. Problém je, že ti naši chytráci ve vládě, to tak vidět nebudou. Kdo tuto sebrankou volil, by si měl nafackovat.

3
Před 2 roky

Pan Babiš, to je člověk na správném místě, ten se aspoň bere za obyčejné lidi a důchodce a ne ta vláda, která uznává jenom zbohatlíky.

181
Před 2 roky
Hana Podlipská

Naprosto souhlasím

Je to sice hezké tento návrh, myslím kdyby se přidalo měsíčně 3000 bylo by to lepší. Mám invalidní třetí stupeň a jsem imobilní. Když vše zaplatím nic moc mi nezbyde. Jednorázová finanční pomoc dlouho nikomu nevydrží. Dnešní vláda by měla podat by měla skončit , je mi z nich opravdu na zvracení

99
Simona Monika Hešterová

Vidíte a já znám lidi (většinou ženy), co normálně chodí do práce, ale nezbyde jim ani to "nic moc". Aby jim "nic moc" zbylo, musejí si k práci na plný úvazek vzít ještě brigádu... Takže může být ještě hůř...

7
Před 2 roky

Proč by nemohli dát něco i českým důchodcům? Musí se dávat jen Ukrajincům? Jedna paní ukrajinka přišla do optiky a vybrala si několik brýlí asi za 80 tis. Když došlo na placení tak že prý to má zadarmo. Tak prodavačka volala na firmu a co by jste řekli? Měla to zdarma. Ale českým důchodcům stačí břýle s Kauflandu že? Léky si musí doplácet a na příspěvek na energie pěkně vyplnit 20 papírů a tři dny běhat po úřadech. Ale co aspoň se tam zahřejí mají tam teploučko

38
Před 2 roky
Dušan Geidl

Dokonce i prispevek od pojistovny na skla se zrusil

Jako by lidi mohli za to,ze nevidi. Vzdyt je to nemoc,kterou neovlivnime.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt