1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

To se tedy sesli dva. Jeden vetsi skodna nez druhy. Nejlepsi by bylo je uklidit nekam do chladku, jinak je Praha schopna je volit

11
Před 2 roky

Mám nápad!! Prodáme vodu ve Vltavě! No není to dobrý? Jak to , že na to tihle dva ještě nepřišli? Asi jsem chytřejší než oni. Ale to těžko.Mozna to mají v záloze a teprve s tím přijdou.

4
Před 2 roky

Tak si to vyměníme pánové,já budu žít za vaše peníze a vy za můj důchod,uvidíme,Komu se to bude líbit

27
Před 2 roky

Je nutné Vás zapřáhnout nejlépe v kamenolomu nakládat ručně vozíky ono by Vás to za půl roku přešlo by jste zjistily co je práce

22
Před 2 roky

Tihleti dva ať už se laskavě k ničemu nevyjadřují, škody nadělali dost a nestydí se opět nás oblažovat svými skvělými myšlenkami? Zalezte do propadliště dějin, tam patříte! 🤡🤡

5
Před 2 roky

To rádi ty praví za jejich vlády na co sáhli tak pos... a teď si hrají na chytré prostě Mat a Pat na jejich místě bych zalehl do díry .

9
Před 2 roky

Vúl zustana volem kůl kůlem, pánové řekněte lidem kolik berete za to nic co děláte a ještě máte tolik drzosti , že blbě kecáte proti důchodcům, lidé bděte.

12
Před 2 roky

Je vidět, že jste za svůj život nedělali pořádnou práci a nejste unavený a udřený!!!! Tak neplacejte takový kraviny👎👎👎

27
Před 2 roky

Pánové,vemte si křoviňák a nástup do lesa!!!Vždyť jste ještě fit!Vy dva minimálně do 80let!Pos...co jste mohli a teď radíte!Je mi z vás šoufl..

.

15
Před 2 roky

Oba běžte za roh a můžete si naflákat Topolánek s Klausem prošustrovali důchodový účet a teď budou rozumovat blbové

14
Před 2 roky
Josef Ambros

👍a ještě posunout věk?

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt