To se tedy sesli dva. Jeden vetsi skodna nez druhy. Nejlepsi by bylo je uklidit nekam do chladku, jinak je Praha schopna je volit
Mám nápad!! Prodáme vodu ve Vltavě! No není to dobrý? Jak to , že na to tihle dva ještě nepřišli? Asi jsem chytřejší než oni. Ale to těžko.Mozna to mají v záloze a teprve s tím přijdou.
Tak si to vyměníme pánové,já budu žít za vaše peníze a vy za můj důchod,uvidíme,Komu se to bude líbit
Je nutné Vás zapřáhnout nejlépe v kamenolomu nakládat ručně vozíky ono by Vás to za půl roku přešlo by jste zjistily co je práce
Tihleti dva ať už se laskavě k ničemu nevyjadřují, škody nadělali dost a nestydí se opět nás oblažovat svými skvělými myšlenkami? Zalezte do propadliště dějin, tam patříte! 🤡🤡
To rádi ty praví za jejich vlády na co sáhli tak pos... a teď si hrají na chytré prostě Mat a Pat na jejich místě bych zalehl do díry .
Vúl zustana volem kůl kůlem, pánové řekněte lidem kolik berete za to nic co děláte a ještě máte tolik drzosti , že blbě kecáte proti důchodcům, lidé bděte.
Je vidět, že jste za svůj život nedělali pořádnou práci a nejste unavený a udřený!!!! Tak neplacejte takový kraviny👎👎👎
Pánové,vemte si křoviňák a nástup do lesa!!!Vždyť jste ještě fit!Vy dva minimálně do 80let!Pos...co jste mohli a teď radíte!Je mi z vás šoufl..
.
Oba běžte za roh a můžete si naflákat Topolánek s Klausem prošustrovali důchodový účet a teď budou rozumovat blbové
👍a ještě posunout věk?