1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pokud si pamatuji, tak Baxa prohlásil, že ÚS nebude přihlížet k finanční stránce. Tak na to si počkám, čím to okecá.

25
Před 1 rokem

Autor článku Budai píše,že změna soudce zpravodaje se nepodepsala na rozhodnutí soudu.Konkrétní případ či případy neuvedl!Toto podle mne úmyslné neuvedení,spíše svědčí o opaku. A bohužel i o autorovi!

45
Před 1 rokem
Miloš Žák

Dobrý den, děkuji za zprávu. V jakém směru by pomohlo, kdybych dohledal nějaké konkrétní případy z minulosti, kdy se změnil soudce zpravodaj? Spíše bych hledal odpovědi v tom, že se zpravodaj změnil až po veřejném slyšení. Evidentně tam tedy zazněly argumenty, na základě někteří soudci změnili názor a počty se otočily. A to bude určitě zajímavé si přečíst - co konkrétně vedlo ke změně názor.

3
Před 1 rokem

Nevěřím, že soud rozhodne pro důchodce. Stačí si spočítat petikolku, nejvyšší soud a k tomu prezident. Všichni si jdou na ruku. Podle mě, už bylo dávno rozhodnuto. Vážení uvědomte si, že tito všichni jmenování mají měsíční příjem jako někteří důchodci za rok. Takže po nás potopa. Jen by mě zajímalo proč si oni mohli dle zákona zvýšit platy a důchodci utrou a ne jenom důchodci. Všichni vidíme co nás za ceny v letošním roce čekají.

23
Před 1 rokem

To je je komedie od prvního soudu . Teď budou mít šanci se ukázat jak spravedlivě soudy pracují pro lid .

40
Před 1 rokem
Jung Ludvik

Soud má pracovat pro lid?? Kde jste to slyšel? Aha to máte z doby, kdy jste tady vládl jako člen KSČ. Soud rozhoduje podle zákonů, ať se to komu líbí nebo ne. Zákony tvoří a schvalují poslanci a senátoři.

1

A tady je další nechutnost naší vlády a soudci v ní pokračují-na tohle se dá jen říct-všichni jsme si rovni, ale někteří jsme si rovnější. Pro nás musí platit zákony , ale tady nám soud předvede, že i když je něco pravda-ve skutečnosti to pravda není! Ruka ruku myje! Kde by prý vzala tato vláda ty miliardy, když to Stanjura zazdil a nepočítal s tím vůbec? Mě se nelíbí, jak na plno ptákovin peníze jsou , ale těm, co se neumí a nemůžou bránit-těm to vezmeme, nic se nestane! Kdyby jste tam nebyli takové podržtašky a měli svědomí, nemohli by jste se tak chovat-ani vláda, ani soudci. Na důchodech šetříte, i když jsou to lidé, kteří odpracovali x let-já třeba skoro 42let, to by mě nevadilo, ale sami páni poslanci rozhazují , protože to není z jejich. Přece musím mít nějaký příjem a z toho mám výdaje a vím, co si mohu dovolit. Vláda rajzuje po světě, kde stejně prd vyřídí, čerpají všelijaké benefity, mají velké platy, dostávají plno příspěvků-na stravu, na jízdné, na bydlení. Někteří mají i několik aut , někteří mají i několik fotografů-to vše ale něco stojí! Z jejich peněz to není-je to z peněz daňových poplatníků-proč by šetřili? Kdyby si to měli platit ze svého, myslíte, že by Pekarová nebo Vystrčil tak rajzovali po světě? Nebuďte naivní. Osobně si myslím, že už je to rozhodnuté dávno, teď to musí jen nějak vysvětlit a hlavně zaobalit, aby to nebilo do očí! Kdyby to přece normálně lidem vysvětlili -slušně, věcně , myslím, že by to většina pochopila, jak to ale máme chápat nyní, když slyšíme, kolik se peněz rozhazuje a jde do neznáma a pro české lidi peníze nejsou? Hnus.

25
Před 1 rokem

To se dalo čekat. Pokud tam bude provládní Rychetský tak proti slepenci, který stvořil se nikdy rozhodovat nebude, nechť je to cokoliv. Až zmizí Rychetský pak bude US rozhodovat spravedlivě a nezaujatě. Zatím nemá smysl jít proti vládě přes US a hlavně Rychetského.

17
Před 1 rokem
Miroslav Michalov

Nejdříve si zjistěte fakta, než zase napíšete nějaký slint. Zkuste se podívat, kteří soudci tvoří ústavní soud. prostě jste chtěl házet špínu, tak jí hodíte a je vám úplně jedno co k tomu použijete. Tomu se říká účelové chování a obvykle bývá dosti sprosté.

1
Před 1 rokem

A to jsem si myslel, že komunisti byli nelidšťí. Byl jsem nadšen rokem 1989, ale každým dalším rokem mé nadšení ubývalo. Je jedno jaký režim vládne, každý se chvá stejně kdo není s námi je proti nám. Ale to provádí 5tidemolice je silně za hranou. Jedno pravidlo říka, každá akce přinese reakci. Dějiny už mnohokrát toto dokázaly. (Defenestrace, husité ard.) Jen tak přemýšlím co vše Českému člověku musí sebrat než řekne dost. Největší strach mám aby další evoluce nebyla krvavá než sametová. To vše je daň za kapitalismus kde svoboda čehokoliv nemá místo.

13
Před 1 rokem
Česťa Kubíček

Ty klíče z 89 už nevytahuje z toho kanálu.Je konec.

1
Před 1 rokem

Už slyším to zdůvodnění: kdyby bylo to jak má být tak by to možná bylo ale protože se stalo že tak nemohlo být tak to bylo tak se stalo jak to bylo tak to je. A teď se vyznejte jak to mohlo být ale nebylo ale je to prostě tak že se to stalo tak jak to má správně být. Oni totiž ty paragrafy jsou právě proto tak zakroucené že si je kdokoli ohne kamkoliv a jakkoli

24
Před 1 rokem

Když se má diskutovat k tématu, pak je nutno si postěžovat na politiky všech parlamentních stran, kteří dopustili katastrofální schodky ve státním rozpočtu. Po nástupu covidové pandemie už minulá vláda rozdávala přímo neuváženě a plnými hrstmi. Tedy bezdůvodně, bez pravidel, neúčelně a bez efektu na potkání: tomu hodně, tomu málo, tomu víc a tomu nic. Jak v pohádce vařila myška kašičku. Nehospodárně se zachovala i zrušením superhrubé mzdy, a to s přímou podporou nynější vlády. Ta pokračuje nyní ve stejném duchu, aniž by chápala názory veřejnosti a odborníků, jak špatně pracuje. I to je žalovatelné, třeba až k Ústavnímu soudu.

10
Před 1 rokem
Jasoň Klíma

Ano,protože tyto současné vládní strany,dříve opoziční,řvaly z opozice,že Babiš má vyplatit šílené miliardy podnikům a firmám,aby nezkrachovaly a zaměstnanci aby nepřišli o práci.Takže,zase se tu objevili tito současní šašci už tenkrát na scéně ukazovali své úžasné profi-myšlení.

33
Před 1 rokem

Ó BOŽE 🙏🏼 , už byl NASAZEN BAXA , ten má jasno a proto nechal "odejit" další SOUDCE , kteří určitě byli připraveni vystoupit proti

této komedii .

Jak je 5-kolka ubohá a nedá pokoj a nedá pokoj a nedá pokoj !!!

FUJ .

25
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt