1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ale půjčit si na valorizaci církevního vyrovnání to vám neva no to je v pořadku

33
Před 1 rokem
Milan Frisch

Jak jsem slyšel, tak ty peníze dané římskokatolické církvi stejně mizí někde ve Vatikánu. Tady v ČR nezůstávají.

3
Před 1 rokem

Nu nevíme nic a co?

Před 1 rokem

Politici zase budou vesele se dotovat dál a důchodci nic nedostanou jen se to ,,okecá,,

41
Před 1 rokem
O

Ano, jako vždy !! Je to banda !!

15
Před 1 rokem

A zase se nějak se ztrácí komentáře takž to co tady všichni píšete je pro ty nahoře zábavný program a když to vyhraje vláda tak už se ví že si může upravovat zákony dle libosti

23
Před 1 rokem
Petr Bejr

A to je právě ten problém. A nebudeme se stačit divit . První budou korespondenční volby a jen co to alespoň trochu půjde , tak euro. Máme se na co těšit. To pak nedá nová vláda dohromady ani za dvě generace . Alespoň doufám , že bude nová vláda . Jinak je to na emigraci do Zimbabwe.....😢😢😢

13
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Jděte už do háje!!

To to nemůžete vydržet do středy 25.1.do 13 hodiny a pořád musíte dráždit lidi??

25
Před 1 rokem
Josef Tesařík

No, ono je třeba stanovit určitou lhůtu pro jednání, aby se mohli k soudu dostavit navrhovatelé i žalovaní. Dle Správního řádu je minimální lhůta pět dní, takže ta lhůta ÚS do vynesení rozsudku, není nikterak dlouhá....

2
Před 1 rokem

Cirkus Pětikoalice+PePa+ÚS, vstupenky zdarma! No nekup tuto Sedmižumpu!

44
Před 1 rokem
Oldrich Zatloukal

Zapomněl jste ještě senát..

13
Před 1 rokem

Soudce zpravodaje nevyměnili ale potřebovali se ho zbavit aby nemuseli důchodcům nic dát.

31
Před 1 rokem
Josef Pinkas

Dobrý den, proč si to myslíte? Vždyť původní i současný soudce zpravodaj jsou z minulé generace Ústavního soudu. Osobně se mi nelíbí tvrzení, že by se soudci řídili nějakou vděčnosti vládě nebo prezidentovi, zvláště když s nimi nemají z pohledu jmenování nic společného.

Bude to ve stylu VLK a KOZA. Soudci i jejich šéf jsou dosazováni tak,aby vždy posvětili rozhodnutí této vlády.S tím nikdo nic nenadělá a ani příští volby s tím nehnou.Kocábovo vyjádření zase platí.

15
Před 1 rokem

Legitimní očekávání bylo známo již od podzimu, kdy byly na netu k dispozici důchodové valorizační kalkulačky.

38
Před 1 rokem

Víte, dělal jsem do sedmdesáti let a většinou dvě práce, takže zásluhovost poměrně vysoká. Babiš mi přidával víc a víc. Dnes dokonce z důchodu spořím. Můj názor je; přidávat z průměrné inflace všem stejný peníz jako letos a za pár let se nůžky mezi důchody začnou srovnávat. Proč přidávat těm co mají vyšší důchod víc, než těm, co mají důchod nižší? Zvláště teď, když je kasa prázdná.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt