Ale půjčit si na valorizaci církevního vyrovnání to vám neva no to je v pořadku
Jak jsem slyšel, tak ty peníze dané římskokatolické církvi stejně mizí někde ve Vatikánu. Tady v ČR nezůstávají.
Nu nevíme nic a co?
Politici zase budou vesele se dotovat dál a důchodci nic nedostanou jen se to ,,okecá,,
Ano, jako vždy !! Je to banda !!
A zase se nějak se ztrácí komentáře takž to co tady všichni píšete je pro ty nahoře zábavný program a když to vyhraje vláda tak už se ví že si může upravovat zákony dle libosti
A to je právě ten problém. A nebudeme se stačit divit . První budou korespondenční volby a jen co to alespoň trochu půjde , tak euro. Máme se na co těšit. To pak nedá nová vláda dohromady ani za dvě generace . Alespoň doufám , že bude nová vláda . Jinak je to na emigraci do Zimbabwe.....😢😢😢
Jděte už do háje!!
To to nemůžete vydržet do středy 25.1.do 13 hodiny a pořád musíte dráždit lidi??
No, ono je třeba stanovit určitou lhůtu pro jednání, aby se mohli k soudu dostavit navrhovatelé i žalovaní. Dle Správního řádu je minimální lhůta pět dní, takže ta lhůta ÚS do vynesení rozsudku, není nikterak dlouhá....
Cirkus Pětikoalice+PePa+ÚS, vstupenky zdarma! No nekup tuto Sedmižumpu!
Zapomněl jste ještě senát..
Soudce zpravodaje nevyměnili ale potřebovali se ho zbavit aby nemuseli důchodcům nic dát.
Dobrý den, proč si to myslíte? Vždyť původní i současný soudce zpravodaj jsou z minulé generace Ústavního soudu. Osobně se mi nelíbí tvrzení, že by se soudci řídili nějakou vděčnosti vládě nebo prezidentovi, zvláště když s nimi nemají z pohledu jmenování nic společného.
Bude to ve stylu VLK a KOZA. Soudci i jejich šéf jsou dosazováni tak,aby vždy posvětili rozhodnutí této vlády.S tím nikdo nic nenadělá a ani příští volby s tím nehnou.Kocábovo vyjádření zase platí.
Legitimní očekávání bylo známo již od podzimu, kdy byly na netu k dispozici důchodové valorizační kalkulačky.
Víte, dělal jsem do sedmdesáti let a většinou dvě práce, takže zásluhovost poměrně vysoká. Babiš mi přidával víc a víc. Dnes dokonce z důchodu spořím. Můj názor je; přidávat z průměrné inflace všem stejný peníz jako letos a za pár let se nůžky mezi důchody začnou srovnávat. Proč přidávat těm co mají vyšší důchod víc, než těm, co mají důchod nižší? Zvláště teď, když je kasa prázdná.