No mám to "štěstí", že mi budou počítat důchod letos v červnu.Ale jinak je to pěkná zlodějna.
Stačilo by snížit státní aparát a do důchodového fondu dávat podobně více,jako v řadě evropských států.
Tak snad voliči řeknou u voleb dost těmto prolhaným šmejdům...
Jsi proto důchody navýšit a zdanit, platit zdravotní pojištění jako v řadě evropských států
No výsledek 0!
Odkaz
Nový výpočet = nižší důchody a ještě nižší růst o valorizace. Děkujeme Jurečko, Jakobe, Bendo ...
Zapomněl jsi na cca 100 000 důchodců kterým vyroste důchod o tisíce na 20% průměrné mzdy.
Hnus, o pět let otročiny déle než rodiče, práce za vyššího stresu. A za odměnu v mém případě po 50 započtených letech to bude zkrácení vypočteného důchodu novým okrádacím výpočtem tak o 2000,- měsíčně.
Ještě 10 měsíců a táhněte! Usmažte se v pekle, Jurečko s Fialou!
O pět? Já to mám o devět. Těsně před důchodem z mého ročníku udělali nevolníky, a ještě nám to hezky pokrátí, od r 26, kdy nám "dovolí" jít laskavě po 47 odprac.letech do důchodu. Včera, když jsem slyšela první dvě věty z Fialovo projevu, udělalo se mi z nich zle a vypla.
Prošel jsem si diskuzi, slzavé údolí a chmury na duši.
Šance na změnu však je, za deset měsíců jsou volby a ANO avizovalo pokud získá dostatečnou podporu,Fialův-Jureckuv pakt proti nastupujícím důchodcům hodí do koše.
Na nevyřčenou námitku o slibech mám tuto odpověď, jinou možnost nemáte.
Kdo nechce volit ANO , může podpořit jejich možné koaliční partnery, SPD nebo Motoristy nebo Stačilo.
Výborně, takže upevníme moc velkovýrobců a jjich neomezené možnostidotací ze státního výměnou za nezřízené přejídání na ůkor nemocných, postižených a mladých. Taky jim zajistíme zisky natažením drátů, aby si lidi nemohli dojet nakoupit jinam, ale ani utéct, nebo dokonce jít jinam pracovat, no a doufat, že umřeme dřív, neź stát krachne. Ale nejdřív ještě ukradneme lidem dílničky a malé podniky, tedy spíś dovolíme aby je slupli ti dotovaní, no a když už se jim tak postaráme o odbyt jejich velice kvalitních potravin, tak se postaráme i o to, aby byli zisky i z reprodukčních klinik, až díky tém kvalitním potravinám naše děti budou neplodní. Kolik Vám za to Babiš a ostatní zaplatili? Důchod je byla a bude sociální dávka pro lidi co pro vék nemohou pracovat. A pokud mohou pracovat, což je evidentní, když spousta pracuje, tak by neměli pobírat ten důchod. Takže jsem také nespokojená, protože místo zvýhodňování by měla být podmínka buď důchod, nebo práce.
Myslím že by se měli přepočítat respektive snížit i důchody současných důchodců a nejenom aby to odnášela generace husákových dětí kteří to teď celé platí a pak budou mít nižší důchody. Je třeba aby se zapojili i současný důchodci
Co jste si zvolily to máte a jen tak aby řeč nestály ono to nejde zpětně šli by proti zákonu .Sice u nás není nic nemožného už to dokázala když nás okradly o tisícovku ,ale myslím že by se teď toho neodvážil nikdo z tý sebranky.
Okradani duchodcu, okradani tech nejslabsich. A podepsal to Marian Jurecka z KDU CSL.
Nevolitelni.
Ostuda cirkve.
Na agresivni valku penize mame.
Nemame na deti, nemame na bydleni, porusujeme spolecenskou mezigeneracni smlouvu!!!
dnes neví nikdo, co bude za měsíc, jak se vše v rychlosti mění a píšete co by mělo být v roce 2026 je vidět, že nejste v obraze 🙂 a tím nejste ani věrohodní
Já se ke svým penězům začal chovat, jako bych měl mít od státu v důchodu 0 Kč měsíčně, já mám aspoň koule na to si na důchod si spořit sám.
A to co odvedete a z čeho by vám tudíž vypočetli důchod, to státu necháte? Když máte ty koule ....
Obětovalo se několik ročníků....v této zemi nemají co dělat ....kolik lidí to schválilo,tak by měli odejít....
Obětovali hlavně 50+ a obrátili jim životy naruby. Jurečka a MPA přitom veřejně vyřvávali, že se jich deforma nedotkne!
Co se ušetří na důchodech, se dá zbrojařům....To je výplod mozkového trustu Spolu... Neuvěřitelně potměšilé...