1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

No mám to "štěstí", že mi budou počítat důchod letos v červnu.Ale jinak je to pěkná zlodějna.

Stačilo by snížit státní aparát a do důchodového fondu dávat podobně více,jako v řadě evropských států.

Tak snad voliči řeknou u voleb dost těmto prolhaným šmejdům...

51
Před 3 měsíci
Pavel Honzík

Jsi proto důchody navýšit a zdanit, platit zdravotní pojištění jako v řadě evropských států

No výsledek 0!

Odkaz

www.poznatsvet.cz
Poznatsvět
Poznatsvět - Mnoho lidí jezdí za prací do Německa, a to z důvodu vyšších mezd. V tomto článku se však podíváme na to, jak si žijí lidé v Německu během důchodu. Mají se lépe než důchodci u nás, nebo...
8
Před 3 měsíci

Nový výpočet = nižší důchody a ještě nižší růst o valorizace. Děkujeme Jurečko, Jakobe, Bendo ...

54
Před 3 měsíci
Jiří Šimoník

Zapomněl jsi na cca 100 000 důchodců kterým vyroste důchod o tisíce na 20% průměrné mzdy.

14
Zobrazit dalších 15 reakcí
Před 3 měsíci

Hnus, o pět let otročiny déle než rodiče, práce za vyššího stresu. A za odměnu v mém případě po 50 započtených letech to bude zkrácení vypočteného důchodu novým okrádacím výpočtem tak o 2000,- měsíčně.

Ještě 10 měsíců a táhněte! Usmažte se v pekle, Jurečko s Fialou!

67
Před 3 měsíci
Helena Bendova

O pět? Já to mám o devět. Těsně před důchodem z mého ročníku udělali nevolníky, a ještě nám to hezky pokrátí, od r 26, kdy nám "dovolí" jít laskavě po 47 odprac.letech do důchodu. Včera, když jsem slyšela první dvě věty z Fialovo projevu, udělalo se mi z nich zle a vypla.

51
Před 3 měsíci

Prošel jsem si diskuzi, slzavé údolí a chmury na duši.

Šance na změnu však je, za deset měsíců jsou volby a ANO avizovalo pokud získá dostatečnou podporu,Fialův-Jureckuv pakt proti nastupujícím důchodcům hodí do koše.

Na nevyřčenou námitku o slibech mám tuto odpověď, jinou možnost nemáte.

Kdo nechce volit ANO , může podpořit jejich možné koaliční partnery, SPD nebo Motoristy nebo Stačilo.

11
Před 3 měsíci
Miroslav Vinkler

Výborně, takže upevníme moc velkovýrobců a jjich neomezené možnostidotací ze státního výměnou za nezřízené přejídání na ůkor nemocných, postižených a mladých. Taky jim zajistíme zisky natažením drátů, aby si lidi nemohli dojet nakoupit jinam, ale ani utéct, nebo dokonce jít jinam pracovat, no a doufat, že umřeme dřív, neź stát krachne. Ale nejdřív ještě ukradneme lidem dílničky a malé podniky, tedy spíś dovolíme aby je slupli ti dotovaní, no a když už se jim tak postaráme o odbyt jejich velice kvalitních potravin, tak se postaráme i o to, aby byli zisky i z reprodukčních klinik, až díky tém kvalitním potravinám naše děti budou neplodní. Kolik Vám za to Babiš a ostatní zaplatili? Důchod je byla a bude sociální dávka pro lidi co pro vék nemohou pracovat. A pokud mohou pracovat, což je evidentní, když spousta pracuje, tak by neměli pobírat ten důchod. Takže jsem také nespokojená, protože místo zvýhodňování by měla být podmínka buď důchod, nebo práce.

6
Před 3 měsíci

Myslím že by se měli přepočítat respektive snížit i důchody současných důchodců a nejenom aby to odnášela generace husákových dětí kteří to teď celé platí a pak budou mít nižší důchody. Je třeba aby se zapojili i současný důchodci

15
Před 3 měsíci
Pavel Novotný

Co jste si zvolily to máte a jen tak aby řeč nestály ono to nejde zpětně šli by proti zákonu .Sice u nás není nic nemožného už to dokázala když nás okradly o tisícovku ,ale myslím že by se teď toho neodvážil nikdo z tý sebranky.

8
Před 1 měsícem

Okradani duchodcu, okradani tech nejslabsich. A podepsal to Marian Jurecka z KDU CSL.

Nevolitelni.

Ostuda cirkve.

Na agresivni valku penize mame.

Nemame na deti, nemame na bydleni, porusujeme spolecenskou mezigeneracni smlouvu!!!

1
Před 3 měsíci

dnes neví nikdo, co bude za měsíc, jak se vše v rychlosti mění a píšete co by mělo být v roce 2026 je vidět, že nejste v obraze 🙂 a tím nejste ani věrohodní

1
Před 3 měsíci

Já se ke svým penězům začal chovat, jako bych měl mít od státu v důchodu 0 Kč měsíčně, já mám aspoň koule na to si na důchod si spořit sám.

6
Před 3 měsíci
Adam Wiver

A to co odvedete a z čeho by vám tudíž vypočetli důchod, to státu necháte? Když máte ty koule ....

10
Před 3 měsíci

Obětovalo se několik ročníků....v této zemi nemají co dělat ....kolik lidí to schválilo,tak by měli odejít....

16
Před 3 měsíci
Tomáš Kolenský

Obětovali hlavně 50+ a obrátili jim životy naruby. Jurečka a MPA přitom veřejně vyřvávali, že se jich deforma nedotkne!

49
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Co se ušetří na důchodech, se dá zbrojařům....To je výplod mozkového trustu Spolu... Neuvěřitelně potměšilé...

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt