1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Hlavně že nám vše seberou ale sobě stále přidávají že se naše vláda nestydí napřed by měla pomáhat nám a pak všem cizincům kteří se tady mají jak v bavlnce proto se jich tady taky tolik povaluje a nic nedělá proč když dostanou vše pomalu zadarmo všichni mají kde bydlet to ani naše děti nemají je to hanba naší vlády

30
Před 11 měsíci
Eva Boudová

Souhlas,kamarádky dceři když nestačily peníze od zaměstnavatele poradily "dámy" na sociálce vyměnit byt a žít z doplatku.Dovolily by si něco takového k té naší "dřící" grupě ??!

12
Před 11 měsíci

Jo,jo na válku je potřeba prachy a kde brát, že.

92
Před 11 měsíci
Honza Liška

My zaplatime vše! At to plati oni ze svych platu !

63
Před 11 měsíci

Jsem ročník 1969,mám dvě dospělé-poctivě pracující děti,které jsem si sama vychovala.Do důchodu půjdu možná v roce 2034 …….výchovné 0,výše důchodu 20000,dovede si to Jurečka a spol.vůbec představit ?

21
Před 11 měsíci
Radka Janotová Novotná

Ti si to představit vůbec nedovedou, živit rodinu z nízké mzdy nebo z důchodu 15.000 kč. Ti mají vysoké platy s náhradami a na ty si sáhnout nenechají. Jurečka pochází z více dětí , sám jich má 5 , tak ten a romové budou vysmátí a budou ještě více rodit a nepracovat. Co tato vláda vymyslí, to je katastrofa. Ale všeho jen do času. A jejich konec se blíží.

12
Před 11 měsíci

Proč té omezovacízméné dúchodů nazývají 'dchdovou, reformou," a ne dúchodovou zménou ?? ,Dúchodová reforma je vždy k lepšímu a ne k horšímu ! To je zména l k horšímu !

. Lidi si platí celý život platí pojišténí! Proč by méli vydrťet až do

70 ? Ve Francii zménili věk na 65 a nekonečnéčné demonsrace ! Češi jsou výchovapné ovce ?

7
Před 11 měsíci

Fialova vláda.

Jednou rukou dávají a druhou berou.

34
Před 11 měsíci
Zdena Krejčová

Připadá mi, že mají jen jednu ruku.....🙈🙃tu co jen bere!!! Nic dobrého jsem tu od nich nikdy nenašla.....🙏

56
Před 11 měsíci

Bylo by to diskriminační. V|ždyt i lidé, kteří půjdou do důchodu déle, přeci vychovali také děti. Tak at dají všem stejně, nebo nikomu nic. A to i těm, kteří už výchovné dostávají.

35
Před 11 měsíci
Ladislava Skopárová

Přesně, to řeknete téhle naší vládě 👎 chtějí Česko zničit

18
Před 11 měsíci

Thle vláda nedělá nic pro lidi,proto se vyplatí pracovat neoffico nebo vůbec,bude na tom člověk lépe jako ta jedna skupina.Beztak pracující na tyto jen přispívají,vládě je jedno že toho i znevažují,jen vlastní koryta 👎

12
Před 11 měsíci
Dita Hoffmanova

Souhlas, viz múj příspévek výše ! Jurečka když se na fakulté střielo, pořadal večírek, že jediný o střelbé nevédél !! Všichní to védéli. Nejďťive řekl, že se to dozvědél až po večírku, a pak, že se to dozvěděl až 2.den u svého kadeřníka! Mél za tol vylerét! Člen kresťanské sfrany a lže ? Své ministerské platy si navyšují a na dúchodech šetří ! Jurečka po lži na večírku měl.vyleté Msto toho zménu dúchodú se neprávem nazývá dloho očekavanou důchodovou reformou !

9
Před 11 měsíciUpraveno

Vláda dokázala že podle nich nejsou platy žen důležité.Oni uznávají jenom sebe.Stydět by se měli.Tím nás ženy dost ponížili.Hlavně že ten hnůj má horentní platy.A hlavně mají peníze na zbraně.Dobytkové

6
Před 11 měsíci

Doufám,že tato žluto modrá vláda půjde už do kopru.

105
Před 11 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

Současná vládo běžte už konečně k šípku. Sobě přidávat to ano,ale obyčejní lidé (důchodci, rodiny s dětmi, pracující) to vás nezajímá ,ty škubete kde se dá. Tak otřesná vláda tady snad ještě nebyla

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt