1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vše39

Moje komentáře1

Do této diskuze jste nepřispěl(a) žádným komentářem.

Děkuji za smazání! A opravdu je zakázáno upozornit na duševní zdraví pisálka?

Mě jde jen o zdraví jedince? Copak je normální psát takové hlouposti?

Před 1 rokem
Jaroslav Řezáč

Vše40

Moje komentáře2

Od nejnovějších

Jaroslav Řezáč

Jaroslav Řezáč

právě teď

Vše39

Moje komentáře1

Do této diskuze jste nepřispěl(a) žádným komentářem.

Děkuji za smazání! A opravdu je zakázáno upozornit na duševní zdraví pisálka?

Mě jde jen o zdraví jedince? Copak je normální psát takové hlouposti?

Odpovědět

Důkaz že jsem smazán!

Před 1 rokem

Článek je divný.

Houbičku, kterou používám k jiným účelům, než k mytí nádobí, nestříhám, a mám ji uloženou na jiném místě.

K žádné eliminaci šíření bakterií nedochází. Ty jsou všudy přítomné a je jim jedno, zda se nacházejí v houbičce na nádobí, nebo v houbičce užívané k jiným účelům.

Neznám případ, že by došlo k nákaze od houbičky na mytí nádobí, nebo od umytého a osušeného nádobí.

36

Fakt nápad k nezaplacení...takže asi je jednodušší mít u nádobí jednu houbičku, jednu v koupelně a nemíchat. To snad zvládne každý. No a pokud nejsme troškaři, tak dáme jednu na wc...nejlepší je mít wc mimo koupelnu, to mě jen tak napadlo, ale pak taky musíte vypracovat domácí směrnici jak nekřížit provoz...pokyny ke směrnicím, aby je spolubydlící uměli používat a taky formulář, kde se podepíší, že to vzali na vědomí...

6
Před 1 rokem

"Upravená houbička tedy slouží jako vizuální vodítko, čímž se vyloučí nejasnosti ohledně jejího určení.. Zatímco mikrobiologové doporučují týdenní výměnu houbiček, rohový hack umožňuje prodloužit jejich životnost tím, že snižuje její bakteriální zátěž." Je to čeština nebo překladač google?

25
Před 1 rokem
Jana Sedláčková

To druhé a ještě blbě... 😄

15
Před 1 rokem

Přiznám, že jsem chvíli tápala, co si mám s tou houbičkou bez rohu počít. Pak mi došlo, že to je článek pro chlapy. Někteří jsou schopni jednou houbičkou umýt nádobí, koupelnu i záchod. 😄 Na druhou stranu pokud není chlap barvoslepý, tak se nemusí obtěžovat se stříháním růžků a stačí si pamatovat barvy. 😄

3
Před 1 rokem
Lenka Houslová

Když provede mytí ve Vámi uvedeném pořadí, nevidím problém. Jen nesmí další den začít znovu stejnou houbičkou u nádobí, raději ani v koupelně, ale záchod to podruhé snese.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

To by Cimrman koukal na ty inovátory ve stylu Ládi Hrušky .......

14
Před 1 rokem
Karel Koutný

Láďa HRuška jen tráví lidi jídlem. To libový Pepa je schopný navrhnout úpravu hraničící s paragrafem obecné ohrožení - a zprostředkovaně vyvraždit půl města.

4
Před 1 rokem

Co je nehygienického na multifunkční houbičce? Přeci je normální jednou houbičkou ubývat nádobí, sporák, podlahu, umývadlo a vanu, klozet, zahradní sekačku, motorový prostor auta, dětskou prádélku, atd. A pak vystačíte s výměnou jednou za volební období.

4
Před 1 rokem

Po přečtení komentářů se divím, že sama autorka článku si ještě neuvědomila, jakou blbost vyplodila a článek nestáhla z webu.

19
Před 1 rokem

Jako rozlišovací znamení mají houbičky "barvičky". Zvolte si barvu na koupelnu, záchod, kuchyň, nádobí...

4
Před 1 rokem

Po umytí nádobí dávám houbičku sterilizovat do mikrovlnky.

20
Před 1 rokem
Pavel Selinger

A proč to děláte?

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt